Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polskie Tytany - dyskusja
Soulscream:
--- Cytat: Hastrabull w Czerwiec 18, 2009, 12:20:15 ---a dostal tytana? Jesli tak, to ja tez chce ;) a jesli nie... to ja tez chce. co ty na to, ze sprobuje rozwiazac BUFU a wy mnie wpuscicie? :D
--- Koniec cytatu ---
Nie dostal tytana. Dostanie jak sobie kupi.
Totalizator:
Tbh podejrzewam że nie dostał bo nie poprosił :P Zresztą nie widziałem go od jakiegoś czasu (poza rho irc)
Soulscream:
Haargoth podlega tym samym regulom co inne osoby z GS. Nie ma dla niego wyjatku Bruce. Ja go widziaem kilka dni temu w ratujacego w lotniskowcu :v: .
Totalizator:
Przypominam że haarg dał na wejściu 8 bil gotówką, jakieś 15 dreadów (w tym morosa dla mnie) i cały tower/fuel cache BNC, nie licząc już tej całej drobnostki z rozwiązaniem boba, więc jakby naprawde chciał dostać korpowego tytana to by go imo dostał ;)
Straszny:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Czerwiec 18, 2009, 13:00:18 ---Przypominam że haarg dał na wejściu 8 bil gotówką, jakieś 15 dreadów (w tym morosa dla mnie) i cały tower/fuel cache BNC, nie licząc już tej całej drobnostki z rozwiązaniem boba, więc jakby naprawde chciał dostać korpowego tytana to by go imo dostał ;)
--- Koniec cytatu ---
o właśnie, dzięki za to info
Hastra - ukradnij komuś dużo dużo ISKów i jeszcze trochę dużych statków - uderzaj do GS jak w dym. Bedziesz wtedy pasować. Wystawią Ci oficjalny certyfikat że masz już dystans do gry i jesteś już OK. :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej