Śmietnisko > Off Topic
Koty vs. psy
szumar:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 01, 2010, 09:06:50 ---Nigdy nie dajcie się wrobić w królika - jak to potrafi ugryźć!!! ::)
--- Koniec cytatu ---
Wiem od znajomych posiadających królika że kable a/v za tv i wszelkie za komputerem musieli zabezpieczyć stalowym oplotem bo mieli dosyć cotygodniowych wymian okablowania na nowe :D
Pienias:
http://www.webpark.ru/comment/60445
Xarthias:
Korzystając z okazji, załatwię nieco prywaty w temacie :P
Stowarzyszenie "K.O.T." - Kocia Organizacja Towarzyska, którego jestem prezesem (lol), organizuje w Elblągu pokaz kotów.
Pokaz odbędzie się 30 maja (niedziela) w SP19 na Uroczej 4. Jeśli ktoś będzie akurat w okolicy to serdecznie zapraszam :)
littleozzik:
O jaki fajny wątek :) Ja co prawda kota nie posiadam (uczulenie na sierść) ale rok temu żona znalazła przy ruchliwej drodze małego psa biegającego za samochodami. Biedak wychudzony i straszliwie śmierdzący, bez obroży. Najprawdopodobniej ktoś go wyrzucił z auta bo do dziś ma mega traumę jak wsiada do samochodu. No i cóż - po kąpieli i wizycie u weterynarza już został :) Przyzwyczaił się do nas w kilka godzin. Teraz latamy razem na misje. Ozzy raczej w roli śpiącego pasażera na kolanach :)
Pierwsza kąpiel:
Loc0:
--- Cytat: littleozzik w Maj 05, 2010, 12:08:58 ---No i cóż - po kąpieli i wizycie u weterynarza już został :)
--- Koniec cytatu ---
+ ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej