Śmietnisko > Off Topic

Koty vs. psy

<< < (3/33) > >>

Ellaine:
Koty są dobrymi zwierzątkami domowymi, zjadają myszy i duże karaluchy, są też dobrymi przyjaciółmi. Do jedzenia mogą być psy.

Dormio:

--- Cytat: Albi w Czerwiec 16, 2009, 10:52:43 ---Koty są dobrymi zwierzątkami domowymi, zjadają myszy i duże karaluchy, są też dobrymi przyjaciółmi. Do jedzenia mogą być psy.

--- Koniec cytatu ---
Psy są dobrymi zwierzątkami domowymi, zjadają...hmm... muchy i komary, są doskonałymi przyjaciółmi
Do jedzenia polecam wieprzowinke, baraninke, wołowinke, króliki i drób.

PS
Nie mam nic przeciwko kotom, o ile nie drapią i nie spieprzają dziady jak chcę je pogłaskać.

Wilk:
Mam domek jednorodzinny z przyległymi budynkami. Przedtem miałem kuny (na poddaszu) to był spokój,ale jak się wyprowadziły to myszów sporo łaziło. W domu ich nie było, ale wszystko poza domem było podgryzane w zimę (zapasy owoców etc)

Teraz jak mam 3 koty to mysz nie ma, a co większe pająki i inne tałatajstwo też zostało przetrzebione.

Dormio:

--- Cytat: Wilk w Czerwiec 16, 2009, 11:00:16 ---Mam domek jednorodzinny z przyległymi budynkami. Przedtem miałem kuny (na poddaszu) to był spokój,ale jak się wyprowadziły to myszów sporo łaziło. W domu ich nie było, ale wszystko poza domem było podgryzane w zimę (zapasy owoców etc)

Teraz jak mam 3 koty to mysz nie ma, a co większe pająki i inne tałatajstwo też zostało przetrzebione.

--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz być oryginalny to trzymaj jeża, albo padalca (lub zaskrońca nigdy kurde nie pamiętam, który z nich poluje na myszy).

gosti:
Jak ja mialem kota to mi tylko zajace i wiewiorki przynosil na dzialke. A ze calego zajaca naraz zazrec nie umial, to zostawial polowe, ktora sobie lezala wabiac muchy :p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej