Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

O COVEN słów pare

<< < (4/17) > >>

Doom:
Cicho siedź a najlepiej skasuj tego posta.
Człowiek ryzykuje karniaki, liczy ze zbulwersowany krytyką od nooba Pan True 00 Space jednak coś napisze choćby żeby mi udowodnić że się mylę a ty psujesz wszystko.. Poza tym jeśli się dobrze orientuję to gratulacje za taka postawę należą się raczej świrom z CVA w pierwszej kolejności...

Bruce dawaj tą epopeję. Jeśli będzie bardziej czytelna i strawna niż lokal  / dowolny inny kanał na którym jest co najmniej dwóch goonów to masz jednego czytelnika zapewnionego.

JimmyBrownie:
Bruce dawaj po angielsku, mnie osobiście bardzo ciekawi historia goonswarmu.. z punktu widzenia goonsów :]

/troll mode on

A co do waszej przeprowadzki i "opuszczenia" - pamiętasz ile frachtów, indyków straciliście?:P Ile shipów wdupiliście w AZN? :] Pewnie nie, ale ja pamiętam bo na was zbierałem pierwsze szlify w PVP, lacając w punisherku :P

/troll mode off

Anyway, ładna ściana tekstu ;) Fajnie było by poczytać takie Historie większych sojuszy, napisane przez ich przedstawicieli na centrali :] Rogoo, Bruce, erm.. ktoś z razora? Pewnie sie wam nie chce  :uglystupid2:

Rogoo:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 10, 2009, 02:34:30 ---Człowiek ryzykuje karniaki, liczy ze zbulwersowany krytyką od nooba Pan True 00 Space jednak coś napisze choćby żeby mi udowodnić że się mylę a ty psujesz wszystko..

--- Koniec cytatu ---

Bo prowokowanie to tez jest sztuka bracie. :)

Na takie rzeczy reaguja przewaznie ci, ktorzy czuja wewnetrzna potrzebe udowadniania reszcie spolecznosci jak duzego maja e-peena. ;)

tl;dr: meh. :)

Wilk:
Koniec rozmów o Goonach, bo będę wywalał posty i gryzł po piętach.

Tooten:
Ja bym przetłumaczył encyklopedię GS, jako odskocznie od pos warfare :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej