Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

O COVEN słów pare

<< < (5/17) > >>

kaleba:
soulscream jak masz gdzies historie to mi tu na zlocie mowili ze PTF chyba jako jedenz pierwszych mial z wami wojne (wypowiedziana przez was) jak nie pierwszą w historii GS, ale to nie na 100%. Da sie imo to jakoś sprawdzić ??

Sir Falo:
Fajna historia, warto przeczytać.
Musze jednak stwierdzić, że sam początek zwiazany z założeniem Coven jest, powiedzmy, średnio blisko prawdy. Zapomniałeś dodać, iż jednym z głównych (jak nie głównym) założycieli był LosBekoczoS wraz z korporacją No Quarter (NoQ). Coven było otwarciem w pokecie w Venal. Dopiero później coś się niektórym w głowach namieszało i Coven uznał, że NoQ nie pasuje do obrazka (do dnia dzisiejszego nie wiem dlaczego, ale co tam). Szkoda tylko, że było to mało przyjjazne odwdzięczenie się za załatwienie możliwości siedzenia w Venal...

DaBlades:
Fajny tekst i 2 strony postów z... "końca pleców"

Konflikt z MASS - bomba, dzisiaj już takich nie ma, obie strony chciały walczyć a nie grać w szachy jak to jest dzisiaj

Warto dodać, żę GBT i RAVE dołączyły do Coven, siedzącego w Stain w starym pockecie ION (w-q) i nadal wielu z nas miało tam całą flotę łącznie z capitalami.

Tooten:
  Nie wiem czy to nie jest sprzeczne z regułami forum (jak jest, to ktoś na pewno wyrzuci tego posta), ale na SHC jest świetny, długi na kilka stron opis walk w Stain (może nie wszystkich, ale sporo).

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Sir Falo w Czerwiec 10, 2009, 09:09:34 ---Zapomniałeś dodać, iż jednym z głównych (jak nie głównym) założycieli był LosBekoczoS wraz z korporacją No Quarter (NoQ). Coven było otwarciem w pokecie w Venal. Dopiero później coś się niektórym w głowach namieszało i Coven uznał, że NoQ nie pasuje do obrazka (do dnia dzisiejszego nie wiem dlaczego, ale co tam). Szkoda tylko, że było to mało przyjjazne odwdzięczenie się za załatwienie możliwości siedzenia w Venal...

--- Koniec cytatu ---

A był NoQ, tylko czemu ja myślałem, że to amerykanie byli ? Tylko z tego względu o NoQ nie pisałem.

Proszę administratora czy moderatora o usunięcie z tego wątku wszystkich śmieci, które nie dotyczą COVEN i tematu rozpoczynającego wątek, bez wyjątku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej