Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wielka wojna Delve/Querious/Period Basis

<< < (14/19) > >>

Terion:
Phi koniec boba powinien nastapic jakies 16 miesiecy temu, dostali ten czas bonusem wiec niech sie ciesza choc z tego. Ostatecznie okazalo sie to co bylo dla tych niezaslepionych wiadome od dawna, poza ufortyfikowanym terenem bob byl takim samym ally jak kazdy inny, ktory potrafi skrzyknac odpowiednia ilosc pilotow. Przewaga w spkach i wyposazeniu zatarla sie z czasem. Nie tylko oni meili FC ktorzy potarfia poprowadzic flote. Niejednokrotnie o zwyciestwie decydowal lag. Do tego arogancja, sposob bycia + chec odegrania sie spowodowala, ze kkoalicja antybobowa potarfila sie latwiej nabudowac. Rozwiazanie ally przyspieszylo to co nieuniknione. Jak pokazaly pozniejsze czasy kenny nie potrafil juz wystawic zadnej lizcacej sie sily. Pomoc udzielona przez AAA i SW tylko przedluzala agonie. Czekamy na ostatnie tchnienie.

Loc0:
Ja tam czekam na wrzesien/pazdziernik :)

kaleba:

--- Cytat: Loc0 w Czerwiec 17, 2009, 21:09:37 ---Ja tam czekam na wrzesien/pazdziernik :)

--- Koniec cytatu ---

a co ma byc??:)

P_UNKNOW:

--- Cytat: Loc0 w Czerwiec 17, 2009, 21:09:37 ---Ja tam czekam na wrzesien/pazdziernik :)

--- Koniec cytatu ---

No właśnie ... to jest taki daleko wysunięty terminarz?

Voulture:
Koniec sesji pewnie jak znam zycie :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej