Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wielka wojna Delve/Querious/Period Basis

<< < (13/19) > >>

ch0w:
filmik jest wart poświęcenia tych 2min :) dla mnie przynajmniej bo nigdy nie widziałem DD  :D

Venzon 2003:
Ciesze sie, ze moglem siedziec w pierwszym rzedzie podczas tej wojny - bylo epicko bez wzgledu na rezultat.

Troche z bolem patrze na dekonstrukcje BoBa bo zdarzylismy sie z nimi zzyc - jedni bardziej a drudzy mniej - jednak to co sie wydarzylo mozliwe, ze bylo konieczne do pewnego rodzaju oczyszczenia i kolejnych zmian. Zarowno w samym bobie jak i w swiecie EVE.

Wiem, ze wiekszosc bobkow jest bardzo zmeczona i chetnie zrobia sobie urlop - kazdy korp we wlasnym stylu. Czy wszystkie korpy ex-boba znow razem wejda do nowego ally pewnego dnia? Tego nie da sie przewidziec.

Na pewno Molle nie wycofa sie z EVE i bedzie probowal tworzyc nowe "imperium" - to taki typ czlowieka.

Tak wiec konczy sie pewna epoka i mysle, ze nikt z BUFU nie zaluje prawie dwoch lat spedzonych w GBC.

Czekamy wiec na moment odrodzenia BoBa w nowej formie (Dian ciagle walczy o odzyskanie nazwy). Jesli bedziemy mieli taka mozliwosc to pewnie znow zawalczymy u ich boku  :knuppel2:

Loc0:
http://www.youtube.com/watch?v=JlWKNxpIXg8&feature=player_embedded#ws
Na podsumowanie calego konfliktu ;)

Khobba:
Tak się zastanawiam, co byście powiedzieli, jakby ktoś wam pokazał ten filmik z 10 miesięcy temu :)

myst1q:

--- Cytat: Khobba w Czerwiec 17, 2009, 19:26:17 ---Tak się zastanawiam, co byście powiedzieli, jakby ktoś wam pokazał ten filmik z 10 miesięcy temu :)

--- Koniec cytatu ---

ja zawsze mowilem, ze bob is suckish ;]
10 miechow temu bym nieuwiezyl, ale na pocatku wojny bym krzyknal
"ha! a()nie()mowilem? "

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej