Eve Online > Dyskusje ogólne

Mothership, pomysł na zmiany.

<< < (10/13) > >>

Totalizator:

--- Cytat: LoveKebab w Czerwiec 08, 2009, 18:18:59 ---MSy sa dobre tak jak jest, zmieniac je chca tylko ludzie ktorzy widza je na obrazkach albo chowajace sie w posach ludzi co boja sie stracic statek ...

--- Koniec cytatu ---

20-krotnie droższe od carrierów statki bez możliwości dokowania mające dps dwóch carrierów, tank czterech i dwa kompletnie nieprzydatne bajery nie są "dobre tak jak są", w chwili obecnej jedyna faktyczna rola jaką mam we flocie to ściąganie na siebie ognia przeciwnika.

Tooten:

--- Cytuj ---na samym poczatku Nyx byl za dobry (do momentu az ccp nie zdjelo o polowe jego bonusu do fighterow - 10% -> 5%) bo DPS byl ZA DUZY w porownaniu z dreadami - mozna bylo lekko wyciagnac 4500dps co dorownywalo dreadom, do tego mogles repowac swoich, poruszac sie , tacklowac i tank 4000+ dps, BSy topily sie w 5-10 sekund
--- Koniec cytatu ---

MS miał zbyt duży dps w porównaniu do JEDNEGO dreda. Ile dredów można kupić za rozsądnie sfitowanego Nyxa? 10? W momencie robienia tego balansu strata 10 dredów była czymś znaczącym. Dzisiaj żeby trafić na stronę z newsami musi ich paść 8 razy tyle, a MSy stoją w miejscu.

Wydaje mi się, że uprzedzenia niektórych w tym temacie wobec MSów są spowodowane... Trudnościami geograficznymi...

Soulscream:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Czerwiec 08, 2009, 18:45:54 ---20-krotnie droższe od carrierów statki bez możliwości dokowania mające dps dwóch carrierów, tank czterech i dwa kompletnie nieprzydatne bajery nie są "dobre tak jak są", w chwili obecnej jedyna faktyczna rola jaką mam we flocie to ściąganie na siebie ognia przeciwnika.

--- Koniec cytatu ---

O ile chce Cie ktos we flocie :>.

Totalizator:

--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 08, 2009, 19:22:52 ---O ile chce Cie ktos we flocie :>.

--- Koniec cytatu ---

To jest akurat moje najmniejsze zmartwienie, korpowi nic do tego co robie z prywatnym msem.

Ellaine:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Czerwiec 08, 2009, 18:45:54 ---20-krotnie droższe od carrierów statki bez możliwości dokowania mające dps dwóch carrierów, tank czterech i dwa kompletnie nieprzydatne bajery nie są "dobre tak jak są", w chwili obecnej jedyna faktyczna rola jaką mam we flocie to ściąganie na siebie ognia przeciwnika.

--- Koniec cytatu ---
20krotnie droższe od cruiserów statki mające DPS 2 cruiserów i tank 4, są totalnie bez sensu i nikt by ich nie używał ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej