Eve Online > Dyskusje ogólne
Mothership, pomysł na zmiany.
Doom:
--- Cytat: Keeno Smythe w Czerwiec 08, 2009, 16:35:00 ---- bs drone
- carrier drone
- titan drone
? :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
A jaki potwór miałby to przenosić?
Fighter to jeśli dobrze pamiętam 5km3 czyli mniej więcej tyle co spakowana deska albo cruzer, bomber powinien być znacznie większy. Tak ze dwa razy? Wtedy MS mieścił by ich porównywalna ilość co carier fighterów, ale takie większe potwory? CCP ma pójść za Weberem i zrobić kolejne lotnisko na kadłubie Tytana?
Totalizator:
ja to widzę tak, albo po linii prostej fightery t2 co byłboby niegłupie bo dałoby niezłe zajęcie inventorom albo niech mi dadzą możliwość przewozu statków razem z pilotami, mógłbym zapakować ze sobą całą eskadrę fregat i cruiserów co byłoby fajne.
Ellaine:
Myślę że T2 fightery, bombery i podobne cuda powinny być dostępne ogólnie, dla matek i carrierów. Na carrierach możnaby ograniczyć je przez brandwith, żeby carrier nie wyciągał za dużego DPSa i nie stawał się przez to dużo lepszy na misje. Matka mogłaby tych T2 fighterów albo bomberów wystawić pełen komplet.
ALE
Matka nigdy nie miała być lepszym carrierem. Miała być matką floty, statkiem który opiekuje się flotą, który wypluwa z siebie flotę BSów razem z pilotami i stanowi centrum logistyczny albo coś w tym guście.
Mógłby mieć banię ochronną która ma 50k HP, ze 10km promień, trwa 10 minut i kosztuje 80% capa. Anty DD i polowe zabezpieczenie przy ewentualnym rozstawianiu ludzi z jaj z JC (co było pierwotnym głównym pomysłem na ten statek).
Tooten:
Zabrać bonusy flotowe tytkom, dać je matkom.
Wilk:
--- Cytat: Tooten w Czerwiec 08, 2009, 17:28:26 ---Zabrać bonusy flotowe tytkom, dać je matkom.
--- Koniec cytatu ---
Imo, bardzo dobry pomysł.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej