Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zmiany, zmiany, zmiany - IRON, NC - Pure Blind

<< < (21/27) > >>

Tooten:
  Ja trolluję, gooni trollują, wy trollujecie, ale jak zwracam uwagę, że mogłem zostać strollowany przez kogoś z ex-IRONa, to złooooo... Spoko, przyzwyczaiłem się.

gosti:
Ze jak? Kto Cie troluje?

Sir Falo:
Toteen, nikt Cie nie Troluje przeciez :) Czasem sie zdaża, że pod wpływem pewnych wydarzeń drogi sie rozchodzą co nie znaczy, że trzeba od razu jeździć po sobie na centrali :)
IRON myśle i tak przetrwa i tak. Już nie jeden i nie dwa miał przejścia, które by niby powodowały upadek. Na chwile będzie słabiej, potem sie odrodzi. A jak silny, to już inna bajka...
W każdym razie, my rozstaliśmy się po zgodzie. Nic nie zabraliśmy z IRONa. Co alliancowe to alliancowe, co corpowe to corpowe, a co prywatne to nikt nie zabierze :)

YANNICK:
2-ga osoba liczby mnogiej - "spamujecie". Do brzegu, Panowie. :)

LoveKebab:

--- Cytat: Tooten w Czerwiec 10, 2009, 18:59:57 ---Może i było to jakieś oszustwo, nie wiem jak wyglądają hangarowe reguły w IRONie. Ale fakt, że na COAD nie ma o tym 10 tematów sugeruje, że wszystko było jakoś ustalone, a ja nabrałem się na trolla  ::)

--- Koniec cytatu ---
a mi sie wydawalo ze ccp znerfowalo goonsow :) - pewnie dlatego nie ma 10 tematow o niczym teraz...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej