Eve Online > Events & Competitions

Baz'ooka V - komiks+text

<< < (14/28) > >>

MightyBaz:
wiesz xart, może kolega ma złe doświadczenia, w końcu świat jest ZŁY.  :diabeł:

hakatu:

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 24, 2009, 12:40:27 ---No cóż, mój punkt widzenia jest taki, że po prostu tego nie przeczytam bo forma jest xxx.

A w kontekście fanfica z EVE na centrali, to ta wypowiedź to chyba śmieszna miała być.... ale się nie udało  :uglystupid2:

Pomijam już zupełnie nonsensowność takiego zabezpieczenia: google FTW:
http://www.ensode.net/pdf-crack.jsf

:knuppel2:
X.

--- Koniec cytatu ---

Nikt nie każe Ci czytać czegokolwiek.

To, że istnieją narzędzie do obchodzenia tego typu zabezpieczeń, nie znaczy, że należy ich używać.

Książki można skanować, filmy nagrywać w kinie kamerą, a samochód sąsiada ukraść lub koledze wynieść telewizor z domu. Wszystko to to samo. Warto zapoznać się z wypowiedzą Kazika sprzed kilku dni.

Jeżeli to taki problem, to post został zmodyfikowany i zawiera treść opowiadania.

Mooneye:

--- Cytat: Mighty Baz w Wrzesień 24, 2009, 13:30:10 ---no własnie xart, Zostałem ocenzurowany nie da się czytać, jak to zmienić?

btw, opowiadanko jest na całkiem niezłym poziomie warsztatowym. No może nasi poprzedni autorzy "dokopią" nowemu, tzn. napisza coś co powali nas na kolana?  :knuppel2:

Oczywiście będzie ankieta, o ile będzie więcej niz jedno dzieło  :'(

--- Koniec cytatu ---

Będzie Bazz, jutro coś powinienem wrzucić. Sprawdzam jeszcze tylko czy nie przegiąłem z miechem i aby nic nie świeciło potem w karmazynowym odcieniu oraz z hasełkiem "zostałeś o..."   :laugh:

MightyBaz:
nie martwcie się, później wyczyszczę wątek "ze spamów", co by się nie przebierać ekranami

Xeovar:
Miło się czytało. Końcówka też niczego sobie, choć to klasyka niespodziewanych zakończeń :)

Kilka błędów ktore znalazłem:
byłysk
wydażyło
stornie
Potem był huk i ból nim. (?? chyba czegoś brakuje w tym zdaniu)

Xarth, ustawiłem sobie w profilu Pozostaw słowa nieocenzurowane i nadal mi się pojawiają te kretyńskie "zostałem ocenzurowany" na czerwono....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej