Śmietnisko > Off Topic
Windows 7
Voulture:
Mam tak samo jak Raiha. System z MSDNAA instalowany ladne 8 miesiecy temu ani razy mi nawet nie przycial. Ani jednego bledu, crasha. Zero zamulania. Pierwszy system ktory sobie naprawde cenie.
eX:
Mi póki co win7 też sprawuje się bez zarzutów. Wkurza, że cześć ulubionego softu z XP nie poszła na 7, ale znalazło się zamienniki.
Chociaz ja windy nie używam jakoś szczególnie intensywnie, bo jedynie wtedy jak chce w gierkę zagrać, no ale systemu jeszcze nie udało mi się wysypać.
Mam jednak jeden upierdliwy problem, o którym właśnie sobie przypomniałem. Ustawiam sobie własny pasek skrótów w pasku zadań. Coś na wzór szybkiego uruchamiania z XP. I ten cholerny pasek z ikonkami co jakiś czas znika, muszę go dodawać na nowo, przeciągać, ustawiać... wrrr. To samo miałem na RC.
silvia:
Czy moglby mi ktos powiedziec jak grac w eve pod windowsem 7?
instnieje juz klient pod ten system, czy uzywacie jakies emulacji?
Xarthias:
--- Cytat: mystiq w Maj 18, 2010, 01:03:26 ---Czy moglby mi ktos powiedziec jak grac w eve pod windowsem 7?
instnieje juz klient pod ten system, czy uzywacie jakies emulacji?
--- Koniec cytatu ---
Eee... ??? ??? ???
Nie rozumiem pytania. Po co emulacji?
Klient działa normalnie pod win7. A w zasadzie to nawet nieco lepiej niż pod Xp.
future:
--- Cytat: Xarthias w Maj 18, 2010, 13:05:59 ---... A w zasadzie to nawet nieco lepiej niż pod Xp.
--- Koniec cytatu ---
Pod vistą też chodził jak by gorzej. W ogóle to jestem zaskoczony 7, jak na razie tylko raz ją musiałem reinstalować O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej