Śmietnisko > Off Topic

Windows 7

<< < (6/19) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Voulture w Lipiec 26, 2009, 19:48:14 ---Moze sporbuj Panel Sterowania -> Ustaw programy domyslne? Powinni zadzialac.
--- Koniec cytatu ---
Tak robię i to nic nie daje. Jak ustawiam OO to ikonki są prawidłowe, jak MsO, to dupa.

Deshroom Nooby:
to co najpiekniejsze w win 7 to rozpoznawanie polskiego pisma odręcznego.

bierzesz legalne RC EN, instalujesz nakładke PL z update i można smarować na tablecie.
dodatkowo 7 dostosowuje sie do charakteru pisma - na początku można napisać 50 zdań testowych i go poduczyć.

wszystko to ma po 5 lat, ale w języku polskim dopiero teraz. wpisywanie po literze jest oki ale ponieważ nie korzystał ze słownika to ciągle źle rozpoznawał. można było poprostu zostawić odręcznie ale fajnie mieć notatki odrazu w maszynowym

rewelacja !

używam na IBM X41 Tablet

Merle78:
No i to jest pierwsza rzecz jaka mnie zainteresowala w tym systemie (na codzien w pracy HP TX2000z z VU). Ale po Viscie mam taki niesmak do MS, ze nie wiem czy sie przelamie na zakup 7. Chocby juz to, ze sprzetu bez systemu kupic nie mozna a upgrade do oem nie przysluguje. No to k..a, jak dymac klienta to na calego.

Loc0:
Wersje RC tez ponoc beda nie "updatowalne" w europie :(. W sumie i tak zamawialbym pudelko, ale zeby od razu reinstall ;/

Deshroom Nooby:
wydaje mi się to bez znaczenia bo RC jest Ultimate, a ja na 100% nie kupie ultimate bo za drogie.

chyba że sie myle i zrobią to jakoś inaczej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej