Eve Online > Dyskusje ogólne
Grid Magic
[GS]Aerdyn:
Noo, to cale -A- powinno zostac dawno odstrzelone.
Frugos:
Im więcej ludzi wie jak działa mechanika tym więcej będzie petycji o exploit, bo ludzie będą świadomi, że ktoś nadużywa mechaniki. Z drugiej strony pewnie będzie więcej osób nadużywających ;) Ale jak będzie wystarczająco dużo to może CCP się ruszy i coś poprawi.
Kombat:
--- Cytat: Aer w Maj 27, 2009, 10:17:26 ---Noo, to cale -A- powinno zostac dawno odstrzelone.
--- Koniec cytatu ---
Szczerze to nie mówiłem tego konkretnie o jakiejś sile politycznej bo tych technik używano po obu stronach (najbardziej wkrwiło mnie jak tytan PL nam uciekł właśnie przez celowe zmniejszenie grida - tytan na końcówce tanka, w dużych anchorowalnych bańkach ostrzeliwany przez 30 dredów nagle sobie zniknął bo przeszedł na inny grid i odwarpował).
Imo bany za świadome stosowanie takich myków powinny być jak najbardziej rozdawane bo psują gre, a stawiam 100 baniek że ccp nie poprawi mechaniki gridów bo oznaczało by to olbrzymi nakład pracy, wolą zrobić zajebiste chodzenie po stacjach albo jakieś inne gówna.
Ellaine:
To nie sprawa ilości pracy a wydajności i stabilności. Zapewne mogliby poprawić mechanikę grida kosztem wolniejszego działania serwerów i kilku tysięcy dodatkowych crashy dziennie przez pierwsze pół roku od patcha. Ilość pracy to pewnie z tydzień dla dwóch programistów wymiataczy w przeciwieństwie do tysięcy roboczogodzin grafików na chodzenie po stacji.
Rabbitofdoom:
Hmm to by wyjasnialo te materializujace sie z powietrza sniper bsy jakis czas temu w low. Tak mnie zastanawialo czemu mnie namierzali natychmiast po wyjsciu z cloaka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej