Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Portal - z czego korzystacie?

<< < (4/6) > >>

Voulture:

--- Cytat: [BUFU]Szakal w Maj 26, 2009, 08:08:18 ---KB i wszytko jasne

Pij Mleko będziesz wielki ;d (off top hehe)
--- Koniec cytatu ---

Pomysl byl moj. Tak samo jak mapka polityczna taki kb, czy poradniki czy ostatnie wiadomosci czy moze np osobna ramka z linkami do np 5 ostatnich tematow w KSOD (przy zalozeniu, ze nowy temat = nowe wydarzenie) to takie praktycznie na sile wymyslane pososby by zaktywowac portal. Zobacz wyniki ankiety, wiekszosc osob odwiedza go... by zobaczyc co sie dzieje na forum. Ja sam np portalu w ogole nie przegladam.

Val Heru:
zwiekszyc ilosc ostatnich postow na glownej stronie bo czasem cos umyka, normalnie na forum nigdy nie wchodze tylko przez ta liste najnowszych

Straszny:

--- Cytat: Val Heru w Maj 26, 2009, 09:37:07 ---zwiekszyc ilosc ostatnich postow na glownej stronie bo czasem cos umyka, normalnie na forum nigdy nie wchodze tylko przez ta liste najnowszych

--- Koniec cytatu ---

same

Kombat:

--- Cytat: Val Heru w Maj 26, 2009, 09:37:07 ---zwiekszyc ilosc ostatnich postow na glownej stronie bo czasem cos umyka, normalnie na forum nigdy nie wchodze tylko przez ta liste najnowszych

--- Koniec cytatu ---

Doom:
Jak pisał Xart wyżej. Jest taka fajna opcja "pokaż posty od ostatniej wizyty", jak ktoś tego nie ma to niech kliknie plusik po prawej stronie pod obrazkiem centrali :P
Ja wbijam bezpośrednio na forum z zakładek. Z serwisu w sumie korzystam jeśli chcę coś na szybko sprawdzić z innego niż mój kompa (łatwiejszy do wpisania i zapamiętania adres :P )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej