Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Portal - z czego korzystacie?

<< < (3/6) > >>

Xarthias:
Ja akurat z ostatnich postów na głównej nie korzystam w ogóle. Wystarcza mi Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty. na forum. Mógłby być do tego przycisk na portalu.
Przenoszenie po zalogowaniu też mi się nie podoba.
Może jakaś integracja z wiki? Typu 5 ostatnich artykułów?

Voulture:

--- Cytat: Max Dercad w Maj 25, 2009, 17:25:46 ---Forum + nowe posty najważniejsze, widać nie tylko dla mnie. Mapka z pewnością jest dobrym pomysłem. Ewentualnie można by wrzucić gdzieś na głównej kilka co ważniejszych linków do baz danych misji, agentów etc, jak np. w tym wątku założonym przez jakiegoś bardzo mądrego i przyjaznego użytkownika[ >:D]:
http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=8840125&N=1
--- Koniec cytatu ---
Widze, ze LKebab i Deva szaleja ;]
Dziwne, bo widze mnostwo normalnych. ba, nawet swietnych, postow Devy a jak przyszedl na centrali to robil z siebie dauna w kolko...

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Kha'gr Verti w Maj 25, 2009, 20:20:55 ---Najnowsze posty na stronie głównej to jest to - dałbym może i dłuższa ich listę.

Dorzucić miniaturę mapki politycznej na stronę główną.

Dorzucić kb polskich korpów który by pokazywał też fleetbattle jak się uda.

Wydzielić całkowicie KSOD - niech tam nie będzie moderacji jak w innych działach ale jednocześnie niech będzie jasno widoczna informacja na jakich zasadach on działa i możliwość wyłączenia sobie tego działu w opcjach dla bardziej wrażliwych (tak by np info z niego nie pojawiało się również w najnowszych postach na str. głównej).

--- Koniec cytatu ---

podpisuje sie wszystkimi 4 rekoma pod oboma punktami

Xarthias:

--- Cytat: Kha'gr Verti w Maj 25, 2009, 20:20:55 ---Wydzielić całkowicie KSOD - niech tam nie będzie moderacji jak w innych działach (...).
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy, że jest Flamewar.

Szakal:
KB i wszytko jasne

Pij Mleko będziesz wielki ;d (off top hehe)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej