Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-24 Querious War update

<< < (7/22) > >>

Skeer:
PS Screen:

DaBlades:

--- Cytat: Skeer w Maj 24, 2009, 21:32:27 ---
Coven nie ma CTA, więc nawet nie był zainteresowany walką.

--- Koniec cytatu ---

Szczególnie te 30 osób od nas siedzących przez weekend w POSie nie było zainteresowanych lol

LoveKebab:
PONOC (nie jestem co do tego pewien - dowiedzialem od kogos innego) - bumpowanie z posa za pomoca kilku tytanow bumpujacych sie od siebie (a co za tym idzie lecacych ze znacznie wiekszym speedem niz sa do tego stworzone i majac wieksza mase wywajajace wszystko na drodze) jest banowalne :)

ale co ja tam wiem o metagamingu :D

Tooten:

--- Cytuj ---I jak sie podoba koalicja z drugiej strony Tooten ? :) Jakies refleksje po zmianie stron ?
--- Koniec cytatu ---

Mnóstwo, ale nie są w temacie :(

LK: Cokolwiek Cię uszczęśliwi. Tak btw. nie były wrzucane wszystkie naraz w posa, pod posem wylądowało ok. 10, reszta wskakiwała do posa jeden po drugim, a te pod posem ddkowały cele. Przynajmniej z tego co sam widziałem.

Skeer:

--- Cytat: DaBlades w Maj 24, 2009, 21:48:37 ---Szczególnie te 30 osób od nas siedzących przez weekend w POSie nie było zainteresowanych lol

--- Koniec cytatu ---

Dziś nie było 30 osób w posie. W weekend mnie nie było, więc nie jestem w stanie stwierdzić.

Gdybyśmy byli zainteresowani walką, to by ona była, a nie siedzielibyśmy na posie, nie?

--- Cytat: Tooten w Maj 24, 2009, 21:51:10 ---Tak btw. nie były wrzucane wszystkie naraz w posa, pod posem wylądowało ok. 10, reszta wskakiwała do posa jeden po drugim, a te pod posem ddkowały cele. Przynajmniej z tego co sam widziałem.

--- Koniec cytatu ---

Za pierwszym razem naraz wrzucono 12 tytków wprost na szpilkę. Nie było żadnego dd, bo by spadła Wam cała flota supportu pod posem + te BSy, które nie mają fitu na dd.

Chyba że mówisz o innym niż 10-1?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej