Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

2009-05-24 Querious War update

<< < (8/22) > >>

Nashir:

--- Cytat: LoveKebab w Maj 24, 2009, 21:49:05 ---PONOC (nie jestem co do tego pewien - dowiedzialem od kogos innego) - bumpowanie z posa za pomoca kilku tytanow bumpujacych sie od siebie (a co za tym idzie lecacych ze znacznie wiekszym speedem niz sa do tego stworzone i majac wieksza mase wywajajace wszystko na drodze) jest banowalne :)

ale co ja tam wiem o metagamingu :D

--- Koniec cytatu ---

Nie jest dopoki masz haslo. Jak masz haslo nie jest to exploit. Mielismy haslo v0v.

Nashir:

--- Cytat: Tooten w Maj 24, 2009, 21:51:10 ---Mnóstwo, ale nie są w temacie :(

LK: Cokolwiek Cię uszczęśliwi. Tak btw. nie były wrzucane wszystkie naraz w posa, pod posem wylądowało ok. 10, reszta wskakiwała do posa jeden po drugim, a te pod posem ddkowały cele. Przynajmniej z tego co sam widziałem.

--- Koniec cytatu ---

Tooten mozesz mi napisac pmke, albo zalozyc oddzielny watek.

p.s ugh znowu zapomnialem o edit - sorry  :angel:

DaBlades:

--- Cytat: Skeer w Maj 24, 2009, 21:55:06 ---Dziś nie było 30 osób w posie. W weekend mnie nie było, więc nie jestem w stanie stwierdzić.

Gdybyśmy byli zainteresowani walką, to by ona była, a nie siedzielibyśmy na posie, nie?

--- Koniec cytatu ---

Piowiedz to połowie C0ven, która siedzi/jest wylogowana w I1y na posie czekając na sygnał do walki. Niestety nie wszyscy mają wyskillowane 2 konta aby móc się bawić na drugim w czasie przerwy. Życze powodzenia w zbieraniu liczb następnym razem na taką akcję   :2funny:

YaAaR.is:
Gratulacje dla NC za mobilizacje i pokaz conga. Przynajmniej ten "weekend na posie" zakończył się jakimś humorystycznym akcentem.

LoveKebab:

--- Cytat: soulscream w Maj 24, 2009, 21:57:56 ---Nie jest dopoki masz haslo. Jak masz haslo nie jest to exploit. Mielismy haslo v0v.

--- Koniec cytatu ---
jak nie masz hasla to nwet nie wleca do posa, a mi chodzilo warpowanie do forcefielda kilkoma tytanami na raz wiedzac co to spowoduje :) nie zeby mnie to interesowalo za bardzo bo wali mnei co sie dzieje na dole - tak tylko mowie, zreszta ccp i tak gowno by zrobilo jakby ktos zraportowal hah

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej