Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pytanie tylko do ludzi z imperium

<< < (4/5) > >>

Skwiercpur:
Ciekawe posty, keep it coming.

eveandy:
Sporo ludzi czyta co się dzieje i często kibicuje – flame często decyduje o tym której stronie kibicujemy – ja osobiście przeszedłem z pozycji neutralnego obserwatora do trzymania kciuków za c0ven. W mojej opinii Gooni przegrają tę kampanię, ponieważ powtarzają większość błędów BoB’a a pierwszym grzechem jest pycha.
W EvE Status Quo jest bardzo kruche i trwa tak długo dopóki nie znajdzie się ktoś, kto je zakwestionuje. Najlepsze jest to, że może to zrobić stosunkowo niewielka grupa zadeklarowanych ludzi (kilkudziesięciu) i będzie ona w stanie rzucić na kolana wielkie Aliance oraz przejąć kontrolę nad całym fragmentem mapy EvE (kilka regionów).

Najciekawsze i najważniejsze jest pytanie, co po tym? W mojej ocenie nie należy reaktywować trupa (nie lubię zombi). Jeśli udało się już zrobić tak wiele to może ktoś jednak wpadnie na pomysł jak urządzić ten własny „kawałek podłogi na południu”.

Ezachiel:
Nie jestem z Empire choć ostatnie 1,5m spędziłem na stacji w empire ... ale pozwole sobie jako ze jestem z null npc - politycznie z nikim nie powiazanego korpa ;)

1. Bardzo ciekawe jest obserwowanie z zewnątrz zmagań, gry emocji i potrzeb, charyzmy liderów, pilotów itp ... ale poza ciekawym tłem w mojej codziennosci nie zmienił fakt tcyh zmagań nic.
2. Ceny w empire - ilość strat ponoszonych w walkach przez strony konfliktu raczej nie wplynela znacząco na market, nawet brak materiałów z end-monów jest raczej efektem poprawki bledu i stopniowej stabilizacji rynku tech II, gdzie ceny gotowych idą w dół, ceny komponentów w góre w związku ze wzrostem wartosci materialu do produkcji...

Rogoo:

--- Cytat: Edmund w Maj 22, 2009, 11:48:58 ---2. Ceny w empire - ilość strat ponoszonych w walkach przez strony konfliktu raczej nie wplynela znacząco na market, nawet brak materiałów z end-monów jest raczej efektem poprawki bledu i stopniowej stabilizacji rynku tech II, gdzie ceny gotowych idą w dół, ceny komponentów w góre w związku ze wzrostem wartosci materialu do produkcji...

--- Koniec cytatu ---

Spojrz na ceny sprzed inwazji na Delve i porownaj je z obecnymi. Ewidentnie widac jak ceny statkow t2 strzelily w gore dokladnie na poczatku lutego.

Doom:

--- Cytuj ---Tutaj na pewno wywiaze sie dyskusja ale chcem zeby ludzie z 0.0 nie blobowali tego tematu.
--- Koniec cytatu ---
::)

Ale nawiazując do wypowiedzi przedmówcy: Oczywiście ruchy cenowe na rynku t2 shipów, maja związek absolutnie tylko z wojną, przecież coś takiego jak ostre zmiany wprowadzone w kolejnych poprawkach absolutnie nie maja tu nic do  rzeczy prawda?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej