Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z namierzaniem/stara karta graficzna

<< < (3/5) > >>

Starakopara:

--- Cytuj ---widocznie znowu mi chello coś majstrowało przy łączy i narawde to były problemy z łączem. No to już nie ma sprawy

--- Koniec cytatu ---

też mam chello, i dziś ten problem z namierzaniem celów pojawil się u mnie... wwrrrrrredne UPC... :diabeł:

Kara Mon:
mam identyczny sprzet z ta roznica ze procek krecony (mhz zostaly te same, za to fsb z 266 na 333 zmienione) i 2 gb ramu + grafika ATI HD 3450 , jak na razie najwieksza bitwa w jakiej uczestniczylem to bylo jakies 80 vs 80 , w milicji wiekszych nie ma, wielka polityka 0.0 mnie nie interesuje wiec wiekszych i tak nie bedzie a komp (na low detalach) dawal rade wiec nie jest tragicznie. Za karte w sklepie (i to dosc drogim , byly problemy z kupieniem grafy na AGP) dalem rok temu 250 zlotych, teraz pewnie mozna sprawna kupic i za 100 wiec wydatki nie sa jakies ogromne imo :p swieta ida daj wszystkim dookola do zrozumienia ze na prezent chcesz grafike i 2 gb ramu i bedzie jako tako dzialac. Na takim sprzecie krebirke mozna uprawiac na high detalach, pvp do 50 ludzi na ekranie na medium, powyzej 50 na low , powyzej 200 pewnie komp sam odleci w kosmos ale watpie zebym mial okazje to przetestowac :2funny:

Jesli cos bedziesz szukal to z DDR3 , jak bardzo ci sie nie spieszy to mozna dostac. No i odradzam Asusa , wedlug nich moze dochodzic do "konfliktu" sprzetu z plytami glownymi Asus, taka dostalem odpowiedz od ich pomocy technicznej na pytanie "dlaczego ten radeon ich produkcji restartuje mi komputer gdy uruchamiam Eve"  :uglystupid2:

Xarthias:
A co powiecie o karcie Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD? Pójdzie na tym evka przy jakiś rozsądnych fpsach?
Przymierzam się do sprowadzenia lapka ze Stanów i większość w moim zasięgu finansowym jest wyposażona właśnie w tą kartę...
A, i jeszcze pytanko, win7 da się spolszczyć jakoś bezboleśnie? ;)

Carnuss:

--- Cytat: Xarthias w Styczeń 08, 2010, 20:36:29 ---A co powiecie o karcie Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD? Pójdzie na tym evka przy jakiś rozsądnych fpsach?

--- Koniec cytatu ---

Mam toto w służbowym lapku (HP Compaq 6730b). Nie pamiętam na jakich ustawieniach graficznych mam klienta (raczej niskich) - wyciaga kilkanaście FPSów w rozdzielczości 1680x1050.

pietiap:

--- Cytuj ---A co powiecie o karcie Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD? Pójdzie na tym evka przy jakiś rozsądnych fpsach?
--- Koniec cytatu ---
Na moim lapku tj. asus ul30a z w/w grafika wyciągam 17-26 fps'ów na średnich ustawieniach, bez cieni w rozdzielczości 1366x768. Osobiście mi to wystarcza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej