Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

CSM i dyskusja o kandydatach

<< < (5/9) > >>

CATfrcomCheshire:
We appreciate your interest in the Council of Stellar Management but sadly you do not meet our criteria for voting. You need to possess an active account and it has to be older than 30 days. Trial accounts are excluded from all participation. You may not be affiliated with CCP in any way.

wtf, jestem zalogowany, konto mam od stycznia 2007

Totalizator:

--- Cytat: Voulture w Maj 15, 2009, 13:28:28 ---trzech goonsow o ktorych nie mam zupelnie pojecia co chca i po co, zamyka liste.

No ale to tylko moje wybitnie subiektywne zdanie, sam zaglosowalem wczoraj na mazzilu.

--- Koniec cytatu ---

Niezależnie od politycznych sentymentów Zastrow/Avalloc to mieszkańcy 0.0 od bardzo dawna (avalloc to pro scout i pilot covopsa, zastrow to dyrektor Offensive Logistics czyli posów na froncie), czyli podejrzewam w tym sezonie będziemy przede wszystkim lobbować za zmianą mechaniki sova na coś co nie jest jeszcze gorsze. A tak nawiasem mówiąc to osobiście uważam że mazillu to najlepszy kandydat  >:D

Sotharr:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Maj 15, 2009, 16:34:36 ---A tak nawiasem mówiąc to osobiście uważam że mazillu to najlepszy kandydat  >:D

--- Koniec cytatu ---

A zapodała autopromocyjny filmik jak swego czasu Ankhjakastam?  :coolsmiley:

Voulture:
/o\

To jest on. Tylko troluje z tymi zdjeciami :P
(chyba :P )

Sotharr:

--- Cytat: Voulture w Maj 15, 2009, 17:11:59 ---/o\

To jest on. Tylko troluje z tymi zdjeciami :P

--- Koniec cytatu ---

Łee, to nie głosuję na niego.  :embarassed:  :D
Nie widziałem żadnych zdjęć, z postów ludzi ze Snigg (w tym Shamisa), które kiedyś czytałem, wynikało, że to jednak kobieta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej