Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
CSM i dyskusja o kandydatach
Skwiercpur:
widocznie nie
tu sie rozchodzi o to ze duzo ludzi oczywiscie startuje, kazdy ma prawo, ale potem jest wybierana grupka czesto losowych ludzi i ich ccp "slucha" co boli graczy i sa oni naszym glosem
Vuk Lau dawal nam duzo updejtow z poprzedniej kadencji, gdzie byl chairmanem
wiekszosc ludzi to traktuje jako darmowy bilet do Islandii, oraz wiekszoc csm to kerbery wybrane przez kerberow
tu nie chodzi o to kto z jakiego jest alajansa, tu chodzi o to zeby to byl ktos z 0.0 , ktos kto rozumie co trzeba zmienic zeby przeniesc balans z pos war do bardziej aktywnej wojny na SHIPY a nie na posy, oraz zeby gangi MALE tez cos znaczyly wiecej niz entertainment (tak niestety jest dzisiaj)
a wiekszosc w ludzi w csm to byly petaki ktorzy nie znali nawet mechaniki gry dobrze, a jak juz cos to chcieli glownie gadac o tym czy nie moze byc tak ze concord zawsze spawnuje sie w imperium insta oraz czy -10 sec statusowcy nie moga wogle przechodzic przez bramy - wybierzecie sami ale glosujcie na ludzi ktorzy reprezentuja WASZE IN-GAME interesy a nie narodowosc albo czy maja ladny avatar postaci.
Voulture:
Dlatego wlasnie, o dziwo zgadzajac sie z kolegami, wybor jest dosyc prosty: mamy Mazzilu z PL, mamy kogos z VSQ z TRI (chociaz nie jest osoba znana), mamy Vuka ktory jest Ceo MM, mamy kogos z Brick (ex omen z TRI). amy sokratesza ktory sporo latal capitalami i supercapitalami i jest scamerem (to na plus :P ) i to wlasciwie, nie liczac dwoch czy trzech goonsow o ktorych nie mam zupelnie pojecia co chca i po co, zamyka liste. Reszta to jakies sojusze kerbirowskie, budujace w 0.0 tylko capsy albo o ktorych zupelnie nie mam pojecia.
No ale to tylko moje wybitnie subiektywne zdanie, sam zaglosowalem wczoraj na mazzilu.
myst1q:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 15, 2009, 12:42:45 ---A czemu nie ma ani jednego Polaka? Nikomu się nie chciało? ^^
--- Koniec cytatu ---
ja chcialem tbh.
lecz gdy spojrzalem na moje k/d ratio to sobie odpuscilem.
urge... urge to kill...
KennethWolf:
to na kogo głosować by było dobrze? Vuka?
myst1q:
Weazy Z-tri
mazzilliu-pl
Sokratesz- rionnag alba, a-team.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej