Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
2009-05-11 TRI is back and killing MS's
Tooten:
Lol wszyscy wiedzą, że NC przegrywa z TRI zazwyczaj pod względem ilości SP, i zawsze pod względem ego. Jakoś trzeba to skontrować. Wszyscy wiedzą też, od jakichś 3 lat, że jak chcesz fair fight- nie lecisz na północ. Atlas to zrozumiał, Aggression to zrozumiało, Minor Threat to zrozumieli, a wy ciągle wchodzicie na mecz Legii, drzecie się "Hej, cioty", i dziwicie się, że kończycie wydymani ::)
--- Cytuj ---Jesli Tri podjelo walke swiadomie, wiedzac z jakmi liczbami bedzie walczyc, to ja im teraz kibicuje i trzymam za nich kciuki.
--- Koniec cytatu ---
Tri nie podjęło walki, tylko rzuciło wyzwanie. To jest kluczowa różnica. Jeżeli ktoś się broni, i staje outnumbered 3:1, to, cholera, nie fair. Jeżeli ktoś się rzuca na koalicję, atakuje jej dobra, i myśli, że zasługuje na fair fight, to robi z siebie pośmiewisko.
Btw, LK, jak to sobie wyobrażasz? NC zbierze 3 floty, 700 osób, i FC będzie mówił "ok, wszyscy szkoci, szwedzi, norwegowie, niemcy, włosi i węgrzy won, bo mamy za dużo liczb"?
Zbulu:
--- Cytat: Tooten w Maj 18, 2009, 08:27:27 ---
Btw, LK, jak to sobie wyobrażasz? NC zbierze 3 floty, 700 osób, i FC będzie mówił "ok, wszyscy szkoci, szwedzi, norwegowie, niemcy, włosi i węgrzy won, bo mamy za dużo liczb"?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem może ja inaczej czytam ale on nie narzekał że było was 3 razy tyle tylko naśmiewał się że pomimo przewagi straty były podobne. On nie wytykał wam liczb tylko ułomność IMHO.
To musiała być niezła bitka. Gratki dla obu stron i oby więcej takich.
Tooten:
--- Cytuj ---On nie wytykał wam liczb tylko ułomność IMHO.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---owszem, whinuje bo cioty z NC nie potrafia walczyc stosunku 1:1 albo 2:1 tylko musza miec przynajmnie 3x wiecej osob zeby nawizac walke :>
--- Koniec cytatu ---
Ok, napiszę coś jeszcze, żeby nie było, że operuję samymi cytatami.
Terion:
Tri pewnie zalozylo, ze NC nie bedzie sie bawic takimi silami i chcialo sobie postrzelac majac przewage w capsach. Nadziali sie wiec placza.
Skwiercpur:
roznica polega na tym ze my jak wpupimy to przyznajemy to. chlopakom z tri cos takiego nie przejdzie przez gardlo.
sorry lk rozumien ze sie zdenerwowales wczoraj. Wyciagasz pochopne wnioski, tak miedzy nami gralem w eve 2003-2004. Ale wiadomo jak juz brakuje argumentow to mozna zdysowac kogos na podstawie wieku toona . :) No gratuluje...
Dla osob postronnych: Morsus Mihi (i 5 innych alajansow) jest na poludniu walczac z ex-bobem/kennym/aaa/coven/bufu/7327849 innych petow/i jeszcze kilka klastrow naptrejnow. Tri atakujace nasze moony jest niuansem, przeszkadzaczem ktory trzeba szybko zalatwic bo nie jest meritum sprawy. Meritum sprawy to teatr poludniowy. Chcecie naszej atencji? Sorry ale jestesmy w pracy bedziemy po siedemnastej w domu.
Po prostu robcie sobie dalej te pleksy w venal, jeszcze troche czasu macie na spokojne kerbierzenie, a potem wiadomo co bedzie.
Ehh eve jest takie niesprawiedliwe.... Elitarni wojownicy nie moga zablysnac.... Kontraktuj twoj stuff do mnie prosze.
jezeli juz ochlonoles to GF
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej