Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Kultura języka

<< < (7/9) > >>

myst1q:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Maj 07, 2009, 22:40:28 ---A ja powtarzam że nie ma ładnych i brzydkich wyrazów ale są wypowiedzi wartościowe i są wypowiedzi chamskie i tak to trzeba dzielić.

--- Koniec cytatu ---

a co uznajesz za wypowiedz wartosciowa? mnie niekiedy po przeczytaniu jakiegos 'wall of text' nachodzi ochota by odnalezc pacana ktory to napisal i zmusic go by mi oddal moje poltorej minuty ;]

Gregorius:
odgrzeję kluchy.

Postuluję za usunięciem "placka z jagodami i spółki" z działów RPG mode on. Opowiadania tracą na klimacie przez czerwone 'zostałem ocenzurowany'   :diabeł: :diabeł: :diabeł:

Xarthias:

--- Cytat: Gregorius w Lipiec 09, 2009, 13:42:18 ---odgrzeję kluchy.

Postuluję za usunięciem "placka z jagodami i spółki" z działów RPG mode on. Opowiadania tracą na klimacie przez czerwone 'zostałem ocenzurowany'   :diabeł: :diabeł: :diabeł:

--- Koniec cytatu ---
Wyłącz sobie cenzurę w ogóle i nie marudź. Nie ma (technicznie) prostego sposobu na wyłączenie cenzury w jednym dziale i zachowanie go w innych. Za dużo babrania się z kodem, żeby się komuś z tak błahego powodu chciało z tym bawić.
A poza tym, napisałem Ci w pmce na unseen co masz do roboty :P więc się nie rozbijaj po forach tylko pracuj :P

Doom:

--- Cytuj ---Wyłącz sobie cenzurę w ogóle i nie marudź. Nie ma (technicznie) prostego sposobu na wyłączenie cenzury w jednym dziale i zachowanie go w innych.
--- Koniec cytatu ---
Z tym filtrem i tak jest coś nie tak. Podobno na moim profilu nie działa, a co chwila spotykam te czerwone cholerstwa w postach

Luisa:
A gdzie można sobie wyłączyć cenzurę ? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej