Eve Online > PVE
[PVE]Abbadon L4 Bloodriders/Sansha
spiriit:
a ja dla odmiany latam czyms takim ....
lub wiekszy tank kosztem dpsa
wersja testowa na pulsach neistety T1 bo nie mam jeszcze ... skili cap stable na 1lar 8pulse lub 2xlar bez pulsow (wtedy dronki)
wersja 1 jest na wiekszosc misji sanshe/bloody
2 stosuje na blooby lub misje inne niz BR/SANSH
3 jest testowa mogla by miec zastosowanie w AE4 gdzie bsy lataja bardzo blisko
niestety zeby takim czyms latac trzeba miec 4lvlAWU (5lvlWU)
mam wiekszosc skilli z gunery 4lvl , skille na capa 5lvl rech rate i 4lvl capacitor ( imple mam na 5%turrets dmg i 3% do large energy weapons )
jest jeszcze jedna wersja taka posrednia ( tutaj mozna zamiast EANM dac dowolny hardener )
mile widziane komentarze i sugestie
wiem ze powinienem zainwestowac w tracking comp ( testowalem juz nawet taki fit w eft ale wtedy potrzebuje 2x 5%imple na capa ) przy terazniejszym 0.018trac speeda mialbym okolo 0.026 nie wiem czy oplaca sie .... koszt 400kk w druty
Nosum Hseebnrido:
Z tego co pamiętam, a było to rok temu - problem z capem na Abaddonie rozwiązałem bateryjką w med slocie i dodatkową puchą w cargo hold, w której mieściły się dodatkowe 2 wkłady, do tego w med slotach miałem jeszcze target paintera t1(do tej pory nie wyskillowałem t2 :P) i 2xtracking compy t2 lub jeden tracking comp + sensor booster t2 (wtedy jeszcze nie było skryptów). W low natomiast nigdy nie miałem 2xLar, właściwie to naprawiaczki używałem raz na ruski rok(92% EM~, 87%TH~), był tam natomiast ENAM DB zamiast DC - zazwyczaj kiedy nie dawałem rady tankować armorem dawałem nogę przy 40-30%... co jeszcze 7xTaychon t2 1xSB DB i 2mody w low dające powerG(chyba).
Goomich:
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 08, 2009, 14:34:36 ---do tego w med slotach miałem jeszcze target paintera t1(do tej pory nie wyskillowałem t2 :P)
--- Koniec cytatu ---
PWNAGE i tak jest lepszy od T2.
Ellaine:
Ale skill na T2 jest wymagany do skilla na +5% siły.
Goomich:
I tylko dlatego go zrobiłem na alcie. Po czym i tak przestałem używać. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej