Eve Online > Wsparcie techniczne
Buddy program
Sirhan:
--- Cytat: Mona X w Marzec 22, 2009, 15:28:02 ---W pierwszej linii masz napisane, że "każde aktywne konto (trialowe się nie liczą)". Czyli opłacić.
--- Koniec cytatu ---
Prawda, ale wolałem się upewnić ::)
Czyli z tego by wynikało, że jeśli aktuwuję triala 21 dniowego po upływie 14 dni to kolega nie dostanie tych 30 darmowych dni gry... Może to jest przyczyna twoich kłopotów Skruber?
edit, down:
:embarassed: :kij:
Skruber:
Czytaj uważnie :). W pierwszym poście napisałem, że triala aktywowałem po 3 dniach, więc to na pewno nie to.
Nadal żadnego odzewu ze strony CPP.
finox:
Nie martw się, odpowiedzą na petycję. Miałem dokładnie taki sam problem.
PLEX + buddy program ma buga i automatycznie te 30 dni nie jest dodawane do konta polecającego, konieczna jest petycja. Są na ten temat posty na forum eve. Poszukaj sporo tego jest.
Ja z mojej strony mogę powiedzieć, że na rozpatrzenie petycji czekałem prawie 5 dni, ale w końcu doczekałem się odpowiedzi, poprosili tylko o loginy obu kont i po 30 min doładowali te 30 dni.
Poproś kumpla żeby sprawdził na stronie czy na liście buddy program ma ciebie z aktywowanym trialem. Powinno być:
"Active subscriber, 30 days added to your account"
jeśli tak jest to po rozpatrzeniu petycji powinno być ok.
Na stronie subscription details dodadzą dodatkową transakcję:
"data godzina Media Account 30"
Skruber:
Dziękuję Thor za odpowiedź. podniosłeś mnie na duchu.
Niestety jak juz pisałem kolega ma deaktywowane konto, tak więc nie może wejść na podstronę buddy programu żeby sprawdzić czy mam mnie na liście.
Najgorsze jest to ze będzie miał 5 dni skillowania do tyłu... :/
Gregorius:
Placek nosz.... dziewczynka...
U mnie po 7 dniach nie naliczyło jeszcze 30d za buddy.... Piszę do nich petycję i update'uję ją co 2 dni.. i nic.. panowie z CCP albo zlewają petycję, albo nie chcą się przyznać, że mają coś spieprzone w tym systemie (celowo ?).
Problem zaczyna się robić ciepły, bo zostało mi tylko 5 dni starego TCka ;/
Ma ktoś pomysł, jak ich "pogonić" ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej