Eve Online > Wsparcie techniczne
Buddy program
Skruber:
Witam,
Kolega wysłał mi invite'a przez buddy program. Skożyztałem z niego i założyłem konto przez linka załączonego w emailu. Po 3 dniach gry ulepszyłem konto kartą plex. Koledze niestety nie przedłużyło konta o te 30 dni. Nie zauważył tego i teraz ma zawieszone konto z powodu utraty wazności. Petycje zostały wysłane z jednej i drugiej strony, ale od dwóch dni brak odpowiedzi. Jakieś sugestie?
Xarthias:
Nie wiem, czy przedłużenie plexem kwalifikuje się do promocji. Trzeba by przejrzeć warunki...
Skruber:
Cytuję:
"Eligible subscription activations can be funded by any payment method "
Doom:
Do niedawna (max 3 miechy wstecz - wysyłałem znajomemu zaproszenie) warunki były takie że żeby dostać te 30 dni zaproszona osoba musiała nie dość że aktywować konto za real kasę to jeszcze zrobić to karta kredytową chyba bezpośrednio w sklepiku ccp czy jakoś tak.
kavar_:
--- Cytuj ---Terms and Rules
* Each Active Subscription Account (trial accounts do not qualify for this promotion) can send Buddy Program invites
* Only accounts created through this emailed invite are valid for this offer. Be sure your friends use the invite to create their account in order for you to earn your game time when they subscribe to EVE Online
* Eligible subscription activations can be funded by any payment method
* Your friend must activate the free 21-day trial within 2 weeks of receiving your Buddy Program invite.
* Please note that once your friend purchases an EVE Online subscription, your 30 free days may take up to 24 hours to be applied.
--- Koniec cytatu ---
W warunkach wspominaja, o dowolnych metodach platnosci.
Jakby nie patrzec, konto zostalo oplacone.
Jezeli zrobiliscie wszystko, zgodnie z zasadami, to update-uj swoja petycje, co dzien, dwa.
Do czasu, az w koncu odpowiedza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej