Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[dyskusja] TRI is back !
myst1q:
--- Cytat: LoveKebab w Kwiecień 24, 2009, 18:28:56 ---nie wiem, nie bylo mnie :) poza tym uzywamy venta : d
--- Koniec cytatu ---
kurcze... kolega tak sie wypowiada, a jak przyjdzie co do czego, to go niema ;]
Trefnis:
z tego co wiem wn padlo juz po tym jak tri od tytka sie oderwalo i wrocilo do h-pa
na tsie jedyny ciekawy moment byl jak kinky nie zdazyl anulowac destructa
i rozpuknal abadona :)
Goomich:
--- Cytat: LoveKebab w Kwiecień 24, 2009, 18:28:56 ---nie wiem, nie bylo mnie :) poza tym uzywamy venta :d
--- Koniec cytatu ---
Haxx, jak teraz szpiedzy mają was podsłuchiwać na TSie?
--- Cytat: Trefnis w Kwiecień 24, 2009, 22:02:14 ---na tsie jedyny ciekawy moment byl jak kinky nie zdazyl anulowac destructa
i rozpuknal abadona :)
--- Koniec cytatu ---
Hmmm. A on nie był przypadkiem w C0venie wcześniej? :)
Skwiercpur:
Triowcy, a tak na serio, jakie tri ma plany. Czy moze jakie plany maja korpy w tri. Tzn ja wiem ze jest ogolnie podejscie "sie lata sie pjupja jest fajnie" ale jakis "cel" zawsze trzeba miec naszkicowany. Powiedzmy ze wojna trwa jeszcze dlugie kilka miesiecy na poludniu i na koncu jej nie ma juz boba, jego czlonkowie i korporacje oczywiscie gdzies sie rozchodza, wiec jest silne AAA, przejmuje szefostwo w "poludniowym naptreinie" i tak dalej. Co chcecie robic? Szamotac sie z ironem i MH tylko czy jakies plany na aktywne wejscie na sov czy co. Tzn ja wiem ze wiekszosc graczy pewnie juz jest wieloletnich, juz nie chca moze musiec za duzo logowac "obligatoryjnie" chca miec lajtowe pjupju, ale pewnie rekrutujecie tez nowych ludzi, co im mowicie ze jakie sa plany na pol roku - rok ?
jezeli powiesz ze "to just keep on killing shit" to spoko, bo sam mam takie plany, wiec zrozumiem.
LoveKebab:
a bo ja wiem, ostatnio mialem totalnie gdzies caly alliance i polecialem sobie na jakies zadupie plexowac ;]
nowych graczy nie rekrutujemy, plany sa takie zeby wkurzac NC bo to jest zawsze zabawne ^^
"na koncu boba nie bedzie" - jak sie od KNZ odbijecie to kaze ci zjesc te slowa :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej