Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[dyskusja] TRI is back !
Nashir:
--- Cytat: Edmund w Kwiecień 21, 2009, 19:54:30 ---Panie i Panowie proszę się ograniczyć jeśli łaska zarówno ze słownictwem jak i nabijaniem postów. Temat ciekawy i jak widać obszerny jak rzeka ... ale konkrety proszę dotyczące walk TRI i samego come-back TRI. Bez karmienia trolli - m'kay :knuppel2:
Edmund.
--- Koniec cytatu ---
Widzisz w nazwie thread'a dyskusja ? Rozmawiaja bez spina - wiec juz przestan byc nadgorliwy.
Rogoo:
Heh, jednak Centrala moze byc dobrym zrodlem informacji. Tri postawilo naszego POSa w RF, wychodzil 30 min po DT.
Wszedlem na Centrale - nie widze zadnego posta od kogos z Tri - onacza to, ze pos zostal uratowany. :)
LoveKebab:
nei wiedzialem ze go wbili nawet :) ale ze tego co sie dowiedzialem to dwa wbilismy ;]
zreszta biorac pod uwage fakt ze do gry loguje sie tylko po to zeby trzepnac plexik czy cos a o opach rzadko sie pojawiam bo nie chce mi sie latac z 2giego konca swiata i nie mam klona w hpa ^^
Skwiercpur:
co to za historia mi sie obila o uszy ze wasi znajomi z WN zbaitowali MH i wyciagneli ich na fleet fajta z cynojamowanego systemu, podczas gdy wasza flota czekala na tytku na cajno, po czym okazalo sie ze ten system tez niestety jest cynojamowany, (flota white noise respect nie uciekli, zostali na polu do ostatniego poda). Musialo byc smiesznie u was na tesie :)
LoveKebab:
nie wiem, nie bylo mnie :) poza tym uzywamy venta : d
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej