Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - Polish version

<< < (8/64) > >>

Captain:
Kozy przylecą o7

Khobba:

--- Cytat: Doom w Luty 19, 2009, 01:09:22 ---- czy u was tam na miejscu można takie coś kupić?

--- Koniec cytatu ---
Kilka jumpów od Evaulon jest Orvolle, powinna tam być większość potrzebnych rzeczy, lokalny lowsecowy quasihub (2j) to Vlillirier, zwykle można tam coś na szybko kupić za sporą cenę. Ewentualnie znam parę osób, które mogą zrealizować prywatne zamówienia z dostawą na życzenie  ;D

Colonel:
nie bede cytowal, odpowiem na kilka kwestii ktore mi sie w oko rzucily:

1. Koniecznie deski, fit max dmg + speed lock...nie ma co sobie tankiem glow zawracac bo  jak zaczna strzelac to i tak ustrzela ;)
2. Przybywajacy z poludnia wlot Orvolle z haj seka do lou seka czesto kampiony, wiec trzeba byc ostroznym, od polnocy i zachodu 0.0..od wschodu wlot przez system Tama tez dosc ryzykowny...dobrym rozwiazaniem jest leciec do systemu Ichoryja (black - rise) i tam odczekac na scouta, zreszta pewnie pod tamtym gejtem bedzie stal ktos w cloaku i pilnowal.
3. Postaram sie aby bylo w Evaulon jak najwiecej sprzetu do fitowania desek i samych desek, chyba zrobie ankiete zeby podejrzec jakie deski sa potrzebne w jakich ilosciach.
4. Dobrym pomyslem jest przylot klonem bez implantow, mozna wrocic pod expresem ;)
5. Info o szczegolach wylotu beda na kanale publicznym voodoo ( voodoo_com )
6. Nie jest konieczne leciec w poniedzialek, to wstepny termin, ktos pracuje a ktos ma 70j i nie ma czasu sie przemiescic...tak ze patrz pkt.5
7. Odnosnie standingow, pewnie beda w gangu i plusy i minusy i napotkani tez beda rozni wiec jesli ktos poczuwa sie w obowiazku moralnym to poprostu niech postara sie o nie zaistnienie na KB w odpowiednim momencie, jak koledzy beda strzelac do plusa to ja udam ze jestem afk ;p

=============

edit

=============

Nowa ankieta na poczatku topiku

Colonel:
przykladowy fit na deske mataru, tanio na med slocie ale oszczedniej z cpu, w lou wzmacniacz T2 zeby dps zwiekszyc...
daje sie zauwazyc ze jednak long range bardziej sie przyda :)
ammo arch angel jest przykladowe, chodzi o optimal okolo 20 km

[Thrasher, trasz]
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II

1MN MicroWarpdrive I
J5 Prototype Warp Disruptor I
Sensor Booster I

250mm Light Artillery Cannon II, Arch Angel Depleted Uranium S