Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - Polish version

<< < (7/64) > >>

Loc0:
Btw Bruce przeciez na sch jak sie lata to tez rozni ludzie pod noz trafiaja - u nas byla kiedys afera (jak bylem ze starym corp w g00ds) ze zesmy jakiegos bobka z jajem pufneli - dostal pouczenie ze to na GN i niech przestanie jeczec i byl koniec tematu.

horax:

--- Cytat: Loc0 w Luty 19, 2009, 18:10:32 ---Btw Bruce przeciez na sch jak sie lata to tez rozni ludzie pod noz trafiaja - u nas byla kiedys afera (jak bylem ze starym corp w g00ds) ze zesmy jakiegos bobka z jajem pufneli - dostal pouczenie ze to na GN i niech przestanie jeczec i byl koniec tematu.

--- Koniec cytatu ---

Bruce raczej obawia sie ze dostanie insta popa zanim flota sie utworzy ;D

Loc0:
E tam fun ponad podzialami :) ja tam zawsze chetnie latam z ludzmi z "przeciwnej strony barykady" bo mozna pogadac na luzie bez jakiegos zbednego flejmienia. No przynajmniej na GN tak jest.

Sammani:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Luty 19, 2009, 17:59:51 ---Pomysł fajny ale ze względu na moje nader odmienne standy od większości community muszę podziękować  ;D

--- Koniec cytatu ---

serio Bruce zabralbys sie bo voodoo sa neutralni do nas wszystkich a pamietam jak byl gn thoraxow i na kmie ubitych bobitow byli bobici, a na bckowym chlopaki z pl normalnie walili do ludzi z nc/rsf ;)

gburus:
Col jak zwykle pelen zajebistych pomyslow :).

Koniecznie w poniedzialek nastepny to musi byc? Akurat mam popoludnia jak na zlosc...

Jak jednak sie zbiora ludzie, to zycze samych killi i lez wrogow zbierzcie pare beczek ;)

Howgh!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej