Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - Polish version
Crux:
--- Cytat: Doom w Luty 25, 2010, 21:52:55 ---A pamiętasz GN3? :(
--- Koniec cytatu ---
Pamiętam, ale to była edycja "cruzery z d upy" a nie "cruzery".
Jeśli już mówimy o GN3 to jest to dobry przykład na to, że tego typu statki gwarantują niepowodzenie(to dla zwolenników polecenia indykami). Owszem jedna, dwie maszyny w takiej flocie mogą polecieć dla funu(patrz retriever PC5 na GN1 :D), ale cała flota takich statków zostałaby zmieciona przy pierwszej okazji(nawet ciężko uciekać takimi krowami). Zróbmy funopa ale z głową koledzy :) Jak dla mnie deski i bojowe cruisery t1 to najlepsze okręty na bezstresowe tłuczenie wszystkiego co się nawinie.
Gregorius:
Byłem na 2x cruzy (te logistyczne i zwykłe).
Nie było mnie na BC edition ;)
Jakoś najbardziej podobały mi się deski ;))
Najwięcej osób
Największe pierdolnięcie
Największy wtf :D
Szybka akcja - bo później to połowa "piratów" uciekała ;// i trza było szukać celu
Edyta:
Ale z BB bym spróbował tak czy inaczej ^_^
Edyta 2 :
A z poll'em to jest tak, jak zwykle - głosuje 100 osób, a na zabawie pojawia się 30-40. Więc nie wiem, czy jest sens się aż tak tym sugerować :P Col powinien coś narzucić i tyle ^_^
Porzeczka:
Deski brzmia najrozsadniej - najwiecej zabawy i dlugosci zabawy :)
z indykami i barkami moze dobrze pojsc tak na koniec poleciec kupa nawalonych pilotow i wtopic gdzies po drodze, zabijajac (moze) cos :D
Doom:
Agread
Podobały mi się w sumie wszystkie akcja poza crusami z dupy + ostatni na którym nie byłem z powodów zdrowotnych :P
Colonel:
przygladam sie poki co, a wam juz sie nudzi? znowu chcecie chmara leciec ? :knuppel2:
a moze polecimy tak ? > blakberdy, indyki, barki, deski, kruzy bojowe
a jak ktos chce i mu nie szkoda to moze i komanda wziasc...
wazne zeby na kilu bylo z jajem :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej