Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - Polish version
Doom:
eeee...
nie
lepiej standardyzacja sprzętu...
PS
jak bedziesz online zerknij na moja propozycję rejonu działania >:D
Okropniak:
--- Cytat: Doom w Luty 26, 2010, 07:56:30 ---eeee...
nie
lepiej standardyzacja sprzętu...
--- Koniec cytatu ---
eee tam - generalnie każdy inaczej sobie ścieżkę skili ustawiał i czym innym lubi latać - ja w taką deskę nie wsiądę bo nie mam po co - gunów do tej pory nie mam na t2 wyskilowanych nawet małych - bo po co? :), drony... no z dronami to zupełnie inaczej u mnie wygląda.
Col ma racje - niech każdy bierze co mu się żywnie podoba, osobiście bardzo mi podszedł temat floty BB - pogrom, kto by nie wyskoczył miałby w pamięci że siła sensorów siłą sensorów, a jakieś prawdopodobieństwo na jamm jest.
Albo wszystko wrzucić w elektronikę? Jammery, Tracking Disruptory, Paintery, Dampenery, vampiry, neuty, weby - a reszta w max dps?
to dopiero byłoby WTF jakby jakiś target zobaczył co na nim siedzi :)
Statek oświetlony jak choinka na święta z zasięgiem 10km przy zasięgu działek 2km bez prądu na scramble i web i jamm od czasu do czasu :)
A przyszło mi jeszcze na myśl coby każdy zabrał jakieś dronki EW - prócz nieśmiertelnych jammujących znaczy...
Ale to może temat na następną edycję - tym bardziej że mało kto ma skile w tym kierunku nie mówiąc o shipach odpowiednich do tez zabawy. Osobiście bawiłem się ostatnio z dronkami Webującymi, bez zbytniego udziwniania na moim myrmie web-drony wyciągają 2.7km/sek - przy testach każdy nano miał przechlapane - nie liczę tu rzecz jasna vagasa czy dramiela - tego z racji mniejszej prędkości po prostu nie dościgały :)
Mosiek:
Banda BB + inny ewar to by było ciekawe.
Coś na zasadzie "OMG BB just jumped, ripe him ... another one ... and another 20 ... OMFG".
Jarazziah:
Ja jestem za cruizerami ewar różnych ras. Z chęcią bym się przeleciał arbitratorem z tracking disrupterami (samym bb mówię nie, bo ja mogę latać tylko amarami i podejrzewam że jest dużo osób które nie mają je wyskilowane)
SokoleOko:
BB (ecm) i Celestisy (dampy) są OK, ale Arbitratory (TD) i Bellicose'y (TP) są już marne.
Może więc BB/Celestis plus dmg dealerzy - Rupture i Omen/Maller. Przy podziale 50/50 miedzy "ewar" a "dmg dealerów" powinno być sporo dobrych killi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej