Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - Polish version

<< < (30/64) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Kto - nie wiem, ile - wystarczy jeden... no chyba, za PC5 bedzie mial jakis tajny DD-proof fit na swojego bojowego retriever'a
--- Koniec cytatu ---
No co ty. Po wczorajszych wyczynach to Pandemiki choćby dla pewności że nie dolecimy za daleko dropną nam na głowy wszystkie które w zasięgu będą, i jeszcze kilka disco mothershipów dla pewności

Ale możemy to wykożystac
Dajmy cynk KFC to będą mogli zrobić hot dropa na te tytany, w zamian za powiedzmy drobną sumkę 100kk dla każdego bohaterskiego wabika ;)

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Doom w Luty 24, 2009, 10:59:34 ---No co ty. Po wczorajszych wyczynach ...
--- Koniec cytatu ---

Hmm, no coz, ja w zasadzie oprocz tej rozbitej kampy, to wielkich "wyczynow" nie widzialem wczoraj... jesli nastepny raz dojdzie do skutku, i bedzie bardziej "energiczny", to moze beda jakies wyczyny, ktore zwroca czyjas uwage, a tak, to raczej ciekawostka przyrodnicza byla...

Doom:
niebezpieczna ciekawostka ;)
Małe gupie stateczki z banda szaleńców w kokpitach a jakich szkód narobiły :P
przeca już nasza pierwsza ofiara - tamten cerber jeśli się nie mylę była warta więcej niż cała nasza "flota"

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Doom w Luty 24, 2009, 12:15:05 ---... a jakich szkód narobiły :P
przeca już nasza pierwsza ofiara - tamten cerber jeśli się nie mylę była warta więcej niż cała nasza "flota"

--- Koniec cytatu ---

tak a'propos ... czy jakis loot przetrwal z tej wyprawy? widzialem jeden loss-mail ze spadnietym lootem, ale chyba wiecej osob zbieralo?

Jesli cos zostalo, to niech Col moze zbierze i przerobi to na ISK'i dla noobkow ktorzy beda brali udzial w nastepnym wypadzie.

aceed-:
Obserwowałem wczorajszego opa zza placów brata i z jego reakcji muszę powiedzieć, że wyglądało to na super zabawę :) Szczególnie pół floty lemingującej na gejcie ;)

Kto wie, może następnym razem dołączę do zabawy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej