Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - Polish version

<< < (29/64) > >>

Voulture:
Skoro mamy polska wersje gankajtow to mozna by skorzystac z chlubenj tradycji tych z SCH i zrobic ankiete czym sie leci :). Rownie dobrze co afy, easy i cepy sprawdzilyby sie np cruzy t1 ;)

Doom:

--- Cytuj ---I polećmy wtedy do Delve
--- Koniec cytatu ---
W dzisiejszym totalizatorze sportowym zakładamy się o to kto i ile tytanów na nas zrzuci  :2funny:
Ale i tak jestem za ;)

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Doom w Luty 24, 2009, 10:50:59 ---W dzisiejszym totalizatorze sportowym zakładamy się o to kto i ile tytanów na nas zrzuci  :2funny:
Ale i tak jestem za ;)

--- Koniec cytatu ---

Kto - nie wiem, ile - wystarczy jeden... no chyba, za PC5 bedzie mial jakis tajny DD-proof fit na swojego bojowego retriever'a  :2funny:

Khobba:

--- Cytat: Doom w Luty 24, 2009, 10:48:51 ---Zapomnij o tym co pisałem wcześniej, daj je chociaż w osobną tabelkę :P

--- Koniec cytatu ---
Nie da rady, killboard nie umie obczaić co jest killem, a co lossem w public modzie. Po czym miałby nas rozpoznawać?  korpy różne, ally różne. A na pewno nie będę się męczył z phpem, żeby deski rozpoznawał jako "naszych", zwłaszcza, że teoretycznie mogły być po obu stronach  :krzeslo:

fakeedit:

--- Cytat: Voulture w Luty 24, 2009, 10:49:49 ---cruzy t1 ;)

--- Koniec cytatu ---
this, zwłaszcza te w rodzaju ospreya, exequrora, augorora i scythe'a, ze spajder tankiem najlepiej :)

Xarthias:

--- Cytat: Khobba w Luty 24, 2009, 10:54:23 ---Nie da rady, killboard nie umie obczaić co jest killem, a co lossem w public modzie. Po czym miałby nas rozpoznawać?  korpy różne, ally różne. A na pewno nie będę się męczył z phpem, żeby deski rozpoznawał jako "naszych", zwłaszcza, że teoretycznie mogły być po obu stronach  :krzeslo:

fakeedit:this, zwłaszcza te w rodzaju ospreya, exequrora, augorora i scythe'a, ze spajder tankiem najlepiej :)

--- Koniec cytatu ---
Można ręcznie wyedytować ally i zmienić wszystkim na GankNight np., wtedy wyświetlać się będzie ok... Tylko pytanie po co? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej