Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - Polish version
Voulture:
Skoro mamy polska wersje gankajtow to mozna by skorzystac z chlubenj tradycji tych z SCH i zrobic ankiete czym sie leci :). Rownie dobrze co afy, easy i cepy sprawdzilyby sie np cruzy t1 ;)
Doom:
--- Cytuj ---I polećmy wtedy do Delve
--- Koniec cytatu ---
W dzisiejszym totalizatorze sportowym zakładamy się o to kto i ile tytanów na nas zrzuci :2funny:
Ale i tak jestem za ;)
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Doom w Luty 24, 2009, 10:50:59 ---W dzisiejszym totalizatorze sportowym zakładamy się o to kto i ile tytanów na nas zrzuci :2funny:
Ale i tak jestem za ;)
--- Koniec cytatu ---
Kto - nie wiem, ile - wystarczy jeden... no chyba, za PC5 bedzie mial jakis tajny DD-proof fit na swojego bojowego retriever'a :2funny:
Khobba:
--- Cytat: Doom w Luty 24, 2009, 10:48:51 ---Zapomnij o tym co pisałem wcześniej, daj je chociaż w osobną tabelkę :P
--- Koniec cytatu ---
Nie da rady, killboard nie umie obczaić co jest killem, a co lossem w public modzie. Po czym miałby nas rozpoznawać? korpy różne, ally różne. A na pewno nie będę się męczył z phpem, żeby deski rozpoznawał jako "naszych", zwłaszcza, że teoretycznie mogły być po obu stronach :krzeslo:
fakeedit:
--- Cytat: Voulture w Luty 24, 2009, 10:49:49 ---cruzy t1 ;)
--- Koniec cytatu ---
this, zwłaszcza te w rodzaju ospreya, exequrora, augorora i scythe'a, ze spajder tankiem najlepiej :)
Xarthias:
--- Cytat: Khobba w Luty 24, 2009, 10:54:23 ---Nie da rady, killboard nie umie obczaić co jest killem, a co lossem w public modzie. Po czym miałby nas rozpoznawać? korpy różne, ally różne. A na pewno nie będę się męczył z phpem, żeby deski rozpoznawał jako "naszych", zwłaszcza, że teoretycznie mogły być po obu stronach :krzeslo:
fakeedit:this, zwłaszcza te w rodzaju ospreya, exequrora, augorora i scythe'a, ze spajder tankiem najlepiej :)
--- Koniec cytatu ---
Można ręcznie wyedytować ally i zmienić wszystkim na GankNight np., wtedy wyświetlać się będzie ok... Tylko pytanie po co? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej