Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[LAMBF] Lamb Federation Navy - dyskusje

<< < (15/36) > >>

Nitefish:
No niezły ten artykuł, tyle że my się chyba droczymy dla zasady, a jak przychodzi co do czego to jest spinka i wspólny cel. Tak czy siak, jesteśmy nie do zniesienia jako naród :P

AreQ:
Dużo prawdy prawdy w tym artykule i nawet by to potwierdzić, jak prawdziwy Polak skrytykuje go za PR na jego końcu ;-).

Co do naszych cech w grałem w wiele gier MMO i jak zawsze widziałem że np Szwedzi(wstaw sobie inny naród) ze sobą trzymali, jak PKowali to nie innych Szwedów, pomagali sobie, nawet jak się nie znali. A Polak Polaka ubił na miejscu i to priorytetowo mając wybór z ubiciem kogoś innego. Często tez słyszałem "Jestem Polakiem, ale się nie przyznaję, i jak widzę PL w nicku wolę udawać anglika, wtedy mnie nie próbują mnie oszukać". Trochę inaczej to już wygląda w grach gdzie są sami Polacy np na polskich serwerach. Tam już nie ma tego nie widać w ten sposób.

Rabbitofdoom:
Czy ja wiem inna sprawa ze na polskich serwach zazwyczaj wytrzymuje jakies 5min jak widze global spamowany co 10s kup wyczesany (wstaw item) ziom tylko xxx(overpriced jak cholera) itp. Prywatnie tez sie nie przyznaje ze jestem polakiem w wiekszosci mmo bo nie mam jakos ochoty potem zeby mi spamowaly jakies nooby z roznymi pierdolami bo ich angielski lezy i kwiczy. O tym ze czesto jest tak ze graja 5 min mleko maja pod nosem juz zakladaja gildie i proboja zawojowac swiat nie wspominajac, do tego jeszcze taki napierdalator_pl oczekuje ze wszyscy polacy na serwie nagle oleja znajomych z gildi i rzuca sie im pomagac bo sa z polski.  Jak juz nie daj boze sie jest we wrogiej gildi to juz wogule jak mi w jakiejs azjatyckiej onlinowce zaspamowali maila bluzgami to normalnie rece opadaja od zdrajcow po zrobimy ci wjazd na chate i zapierd...

sc0rp:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Luty 19, 2011, 00:29:57 --- "Jestem Polakiem, ale się nie przyznaję, i jak widzę PL w nicku wolę udawać anglika, wtedy mnie nie próbują mnie oszukać".

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, ja po za eve wychodzę z takiego założenia bo...
--- Cytat: Rabbitofdoom w Luty 19, 2011, 04:01:32 --- nie mam jakos ochoty potem zeby mi spamowaly jakies nooby z roznymi pierdolami bo ich angielski lezy i kwiczy.
--- Koniec cytatu ---
i

--- Cytuj --- napierdalator_pl oczekuje ze wszyscy polacy na serwie nagle oleja znajomych z gildi i rzuca sie im pomagac bo sa z polski. 

--- Koniec cytatu ---

littleozzik:

--- Cytat: Nitefish w Luty 18, 2011, 20:57:31 ---Tak czy siak, jesteśmy nie do zniesienia jako naród :P

--- Koniec cytatu ---

101% racji :)

Cieszę się że częstotliwość pojawiania się artykułów wzrosła u Was znacznie. Właśnie od tej strony zaczynałem przygodę z EVE :) Dobra robota!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej