Śmietnisko > Off Topic

Śmieszne rzeczy

<< < (39/656) > >>

eX:

--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 13, 2009, 00:45:35 ---Nawet po kwasie, normalny człowiek nie wypuściłby takiego chłamu jako "film"... To nawet nie jest klasa D :P
Geisha Tengu Milk... OMFG!!!!

--- Koniec cytatu ---
Azjaci mają takie 'fetysze', czy nie wiem jak to nazwać i najwidoczniej takie rzeczy mają tam rację bytu.
Choć ja i tak wolę rodzimy zf skurcz i bułgarski pościkk. ^^

Wielbicieli gore i zrytych klimatów, może zainteresować Guinea Pig. :P Nie pamiętam czy w którejś części właśnie sobie tam kabli nie montowali.

litestep:

--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 13, 2009, 00:45:35 ---Natomiast z takich padacznych jest fajny film (ryje we łbie) - nie pamiętam tytułu.. Czarno-biały, gdzie jakiś japończyk łączy swoje ciało z technicznymi "rzeczami" -m.in lutuje sobie jakieś kable do skóry etc...

--- Koniec cytatu ---
"The Ironman", oczywiście znalazłem kiedyś szukająć IronMana na torrentach :P

Gregorius:
MAM! To jest "Tetsuo". Ostro ryje we łbie, więc uwaga ;))

ExE - ja bułgarski... znam, jako sarnie żniwo ;p (ale to totalnie dla jaj jest robione), a te "produkcje" są.... poważne ^^.

Lubię filmy klasy B, nie powiem. Tarantino to mój idol; japończycy też miewali ciekawe projekty : "Sukiyaki Western Django" czy też "Battle Royale"... ale mimo celowej gorszej klasowości, jakoś te filmy dało sie obejrzeć ;]

Khobba:
Sarnie żniwo było zaledwie umiarkowanie dobrą pochodną bułgarskiego pościgu, to już nie skurcz, a git produkcja zresztą (tak, ci od kapitana bomby).

silvia:
http://www.youtube.com/watch?v=4qqYl4H-GGQ#

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej