Śmietnisko > Off Topic

Śmieszne rzeczy

<< < (38/656) > >>

Rastlino:
O to trailery trzech japońskich filmów które należy omijać z daleka. Próżno szukać w naszej TV tak "oryginalnych" produkcji. Wszystkie są "krwawe" w stylu pompki z pseudo krwią przy których efekty specjalne z Killbill'a vol1 gdy Mamba walczyła z szaloną 88 są majstersztykiem na miarę Władcy Pierścieni.

1. Machine Girl (licealistka z karabinem zamiast ręki)

TRAILER - wymaga potwierdzenia daty urodzenia, czyli konta na youtube, osobiście najbardziej podoba mi się motyw z sushi z 1:01

2. Tokyo Gore Police (dość wymowny tytuł)

TRAILER - sądząc po hektolitrach "krwi" użytej w tej produkcji mogę śmiało powiedzieć, że mogli by tym ugasić nie jeden pożar lasu

3. Robogeisha (produkt w którym maczali swoje palce ludzie, odpowiedzialni za dwie poprzednie produkcje)

TRAILER - na miłość boską o co tu chodzi w 2:19

Ma ktoś coś jeszcze do powiedzenia w tej kwestii?

SokoleOko:
"Drill bra"... umarłem w butach  :2funny:

Melisanda Armida:

--- Cytat: Gromor w Sierpnia 12, 2009, 20:11:45 ---O to trailery trzech japońskich filmów...

--- Koniec cytatu ---
Dwa pierwsze ogladalem, mozna sie posmiac. Tego typu filmy ogladam pozno w nocy jak nie moge usnac, zajefajnie pomagaja na bezsennosc.

Gregorius:
A moim zdaniem to są jakieś polewki..

Nawet po kwasie, normalny człowiek nie wypuściłby takiego chłamu jako "film"... To nawet nie jest klasa D :P
Geisha Tengu Milk... OMFG!!!!

Natomiast z takich padacznych jest fajny film (ryje we łbie) - nie pamiętam tytułu.. Czarno-biały, gdzie jakiś japończyk łączy swoje ciało z technicznymi "rzeczami" -m.in lutuje sobie jakieś kable do skóry etc... Trochę mi się technika filmu kojarzyła z Lynchem. ^_^ [jak ktoś pamięta tytuł, niech zalinkuje]

Rastlino:
http://www.sklep.idg.pl/pc-world-extra-hdtv.html

Nawet u nas wydają te 'filmy" wraz z gazetami ciekawe o kim to świadczy o filmie czy o gazecie że dołączają do niej to "coś"? :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej