Eve Online > Dyskusje ogólne
Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
WhiteCat:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 20, 2013, 09:43:55 ---Uważasz, że ktokolwiek biłby brawo? Ktokolwiek by to widział, popukałby się w czoło, a całą drużynę należałoby wysłać na badania lekarskie.
--- Koniec cytatu ---
Naprawdę grasz w EVE dla poklasku? :D
Tyle o ile w FPSach czy innych grach esportowych jeszcze można się pokusić o jak najlepsze wyniki w celu wygrania turnieju/ligi, to nie rozumiem co jest celem w EVE.
No dobra może jak ktoś jest dobry i bierze udział w AT. A tak to większość gra dla zabawy/funu/rozrywki i robi to co się im podoba, a że czasem nie pasuje to do czyjejś wizji "gry"....
No ja się osobiście nie przejmuję, mam ważniejsze rzeczy na głowie, niż brać na serio kupkę pikseli ;)
SokoleOko:
--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 20, 2013, 12:04:21 ---Naprawdę grasz w EVE dla poklasku? :D
--- Koniec cytatu ---
Tak. I robię to tak skutecznie, że na miasto wychodzę tylko w ciemnych okularach, a i tak do domu najczęściej wracam nago, bo zdzierają ze mnie ubranie przypadkowe kobiety mówiące "widziałam twój killboard, tygrysie!".
Eve daje bardzo duże możliwości, ale loss = fail, o ile nie został zrównoważony jakimś tłustym killem. Tyle. End of story.
FITTIpalti:
Problem w tym że jeśli zaczniesz zbyt wiele wagi przywiązywać do lossow na kb gra może przestać sprawiać przyjemność.
Ja lubię polecieć na drunk opa czy faction night na bogato z ułańską fantazją i od czasu do czasu coś wtopić tak dla jaj :P
Zeby nie być gołosłownym
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=78130
SokoleOko:
Ale czujesz różnicę między wdupieniem drogiego statku w bitce, nawet po pijaku a rozwaleniem tego samego Vindicatora przez Twoich kolegów z korpa "bo tak, bo dla jaj"? :)
FITTIpalti:
tak
i matke dla eventu i tytan ma 10 urodziny korpa ....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej