Eve Online > Dyskusje ogólne
Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
SokoleOko:
--- Cytat: Jabolex w Grudzień 20, 2013, 09:19:59 ---A może dobrze się bawili tłukąc własnego Morosa?
Nie! - nie mogli bo KB, bo loss, bo nie mieli ubezpieczenia, bo N00by, bo JA tak nie gram!
Ech...
--- Koniec cytatu ---
"Grając w piłkę nożną, dla jaj strzeliłem do własnej bramki. Ale był ubaw!!!!!! I nie rozumiem o co te pretensje, po prostu ja nie gram jak wszyscy".
WhiteCat:
Ależ porównanie :D
Sokole, a co w momencie, gdy sprawiło to frajdę całej drużynie? :P
SokoleOko:
--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 20, 2013, 09:37:01 ---Ależ porównanie :D
--- Koniec cytatu ---
O tyle trafne, że i w Eve, i w piłce kopanej, obowiązują pewne reguły. Jak w każdej grze.
--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 20, 2013, 09:37:01 ---Sokole, a co w momencie, gdy sprawiło to frajdę całej drużynie? :P
--- Koniec cytatu ---
Uważasz, że ktokolwiek biłby brawo? Ktokolwiek by to widział, popukałby się w czoło, a całą drużynę należałoby wysłać na badania lekarskie.
Zresztą gdzie ten kill trafił? Do najgłupszych wtop.
Nie ma takiego zakrzywienia czasoprzestrzeni, w którym w Eve loss stałby się killem.
Khurghan:
Zasady? W EVE?
Chcieli dostać podstawowe ubezpieczenie to dostali, zawsze to troche kasy do przodu. A że loss na killboardzie? Jak widać nie każdy gra dla statów.
Jabolex:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 20, 2013, 09:31:59 ---"Grając w piłkę nożną, dla jaj strzeliłem do własnej bramki. Ale był ubaw!!!!!! I nie rozumiem o co te pretensje, po prostu ja nie gram jak wszyscy".
--- Koniec cytatu ---
Był ubaw, jakie pretensje?
Wynik i tak był przesądzony, niech mają honorowego gola ha!, ha!.
Wszyscy uchachali się po pachy, nikt mnie za to nie chciał przy przebieralni pobić, ani nie pobił...
...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej