Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Eksploracja
Ellaine:
W Eve nic nie powinienneś. Jakkolwiek misje są pewnym sposobem zarobku w ciągu najbliższych miesięcy a eksploracja to ulotne nadzieje na zyski w przyszłości, rób to co Cie bawi.
Rehad:
NIepolecam exploracji jako podstawowego zrodla gotowki .
To jest zawsze losowe czy cos wypadnie czy nie . Na poczatek lepiej dobij do misji lv 4 i klep je ale z glowa :)
Np. U jednego agenta wyskakuej ci misja np : Assault albo Blockade , skoncz ja zrob salvage ale jej nieoddawaj :) Nastepnego dnia lub po dt zaraz ja znowu i tak przez te 6 dni bodajze . Oplaca sie tak robic ze wzgledow zarobkowych , w miedzyczasie mozesz podleciec do innego agenta i robic u niego misje . Idealnie jest jak masz 2-3 agentow lv4 blisko i np u 2 z nich dochodowe misje w "zawieszeniu " z dochodowych misji mozna wyrwac spora kase .
Doom:
To ja się dorzucę ze swoimi pytaniami bo ostatnio bawie sie misjami cosmos, a i pleksów trochę przy tym znalazłem i uważam je za zabawniejsze i bardziej dochodowe:
- Jaki jest maksymalny poziom plexa który można dorwać w high secu?
- Czy sec sytemu wpływa na poziom plexa, a przy okazji szanse jego znalezienia?
- Które anomalie wyłapane muliti sondami to plex? Unknown?
- Trochę nie eksploracyjne, ale czy jest gdzieś godna zaufania lista stacjonarnych pleksów i przy okazji jaki jest ich najwyższy poziom w high?
F3d4jk1n:
--- Cytat: Doom w Styczeń 29, 2009, 16:08:17 ---To ja się dorzucę ze swoimi pytaniami bo ostatnio bawie sie misjami cosmos, a i pleksów trochę przy tym znalazłem i uważam je za zabawniejsze i bardziej dochodowe:
- Jaki jest maksymalny poziom plexa który można dorwać w high secu?
--- Koniec cytatu ---
Zdaje się 3/10
--- Cytat: Doom ---- Czy sec sytemu wpływa na poziom plexa, a przy okazji szanse jego znalezienia?
--- Koniec cytatu ---
Tak.
--- Cytat: Doom ---- Które anomalie wyłapane muliti sondami to plex? Unknown?
--- Koniec cytatu ---
Anomalie to proste spotkania z wrogiem, które możesz wyłapać wokół planet za pomocą skanera pokładowego, Cosmic Signature to już konkretne plexy które dzielisz na Unknown, Gravimetric, Magnetometric i Radar. Multispectral to sonda do przeszukiwania całego systemu w poszukiwaniu jakiegokolwiek sygnału.
--- Cytat: Doom ---- Trochę nie eksploracyjne, ale czy jest gdzieś godna zaufania lista stacjonarnych pleksów i przy okazji jaki jest ich najwyższy poziom w high?
--- Koniec cytatu ---
Stacjonarne plexy są kampione... :D a czy jest lista to nie mam pojęcia.
litestep:
Stacjonarne pleksy są widoczne na ingame mapie. Z normalnych w hi są chyba maksymalnie 2/10. Może Cosmosowe są jeszcze jakieś 4/10, ale tam się grinduje przedmioty do misji a nie zarabia :P Z lowsecowych pleksów 1,2/10 wypadają itemki za 20-30kk więc w sumie nie jest tak źle :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej