Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Capitale
SokoleOko:
Jaki BS wyciąga na ammo T1 1000 DPS poza blaster-boatem, który z definicji nie nadaje się do racenia?
Mach/Vargur to jakieś 800 na AC (plus drony).
Doom:
Golem? Amarski / amarsko caldaryjski sprzęt? Nawet pyra w pewnym układzie tyle wydoi
Kareem:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 09, 2010, 13:25:08 ---Jaki BS wyciąga na ammo T1 1000 DPS poza blaster-boatem, który z definicji nie nadaje się do racenia?
--- Koniec cytatu ---
Wg EFT mam około 750 dps na torpedach w Ravenie... a torpedy i caldaryjskie BSy mam na 0. Mój Apoc na pulsach t2 (amarr BS na IV, 7m sp w gunnery) około 800 dps. 1000dps to to nie jest, ale mam jeszcze trochę gapu w skillach.
To jak z tymi fighterami? Bardziej mi chodzi o porównanie racenia Carrierem do racenia raciarką (mam na myśli porządnego marudera, commanda czy jakiś T3 na raty, a nie zwykły BS na ficie T1) + fightery z carriera.
Doom:
Tengu na kinetycznych HAM zbliża sie dps do 900 albo lekko go przewyższa, legion tez zdolny jest podobno do takiej siły ognia, ciężki sprzęt jak pisałem wyżej, wiec pod katem dps są na pewno porównywalne. Carierem łatwiej tankować za to mniejsze shipy mają większą szansę na ucieczkę jeśli nagle lokal spuchnie, im mniejszy tym większą szansę. Tekst Sokoła z poprzedniej strony sugeruje że carierom rzadko się to udaje
A jesli chcesz fightery brać to pamietaj że nie uzyjesz własnego drone bay wtedy, co może być upierdliwe jeśli jakies małe gówno przelei przez ogień z dział
Coen:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 09, 2010, 13:25:08 ---Jaki BS wyciąga na ammo T1 1000 DPS poza blaster-boatem, który z definicji nie nadaje się do racenia?
--- Koniec cytatu ---
Moj mach to 900 dpsa (4x domi gyro). Na all lvl5 wychodzi 942 dps, dorzucic 2 wtyczki do dmg i bedzie 1040.
Do tego mamy 60+ km zasiegu.
Tankiem nie trzeba sie bardzo przejmowac bo npcowe bsy pekaja w 25-30 sec.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej