Eve Online > Dyskusje ogólne
Polscy FC
Sammani:
nie wiem czy aktualni fc chca byc rozpoznawalni, a wiec podam bylych fc z ktorymi latalem:
maxima - zajebisty fc, wprowadzajacy zajebisty rygor na flotach. Szkoda, ze juz nie gra
yogos - kiedys gbt teraz w xenobytes, chyba juz nie fcuje. Bardzo dobry flotowy fc
rehad - mega emo cry, ale dobry fc ;P. Jakby mial wiecej cierpliwosci to by sie nie wypalil.
wcisek - kiedys pbn, pozniej priory., teraz pandemici. Nie wiem czy u nich fcuje. Pijane roamy ftw.
pc5 - swietny strateg, tez po emo rage zrobil emo quit. Coz zdarza sie.
plus kilku nie wymienionych by nie bylo rozpoznawalnymi i nie szli na primary.
btw. voulture widac jak malo sie orientujesz co aktualnie piszczy w coven :P. Bez urazy ^^
Colonel:
--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 24, 2009, 12:18:26 ---
moze jestes bystrym fc, ale napewno analfabeta - bledy ortograficzne sux
--- Koniec cytatu ---
no jestem analfabeta, to prawda...
do tego socjopatą
arogantem
hamem
...
i za bystry nie jestem bo nic wiecej do glowy mi nie przychodzi
Voulture:
--- Cytat: Sammani w Styczeń 24, 2009, 13:39:37 ---btw. voulture widac jak malo sie orientujesz co aktualnie piszczy w coven :P. Bez urazy ^^
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi sie, ze jednak troche tam gralem i troszke latalem i mniej wiecej wiem co kazdy FC soba reprezentowal. Przepraszam, ze nie mam takiej wiedzy jak ty. Prawda jest jednak taka, ze teraz capsow coven uzywa juz tylko i wylacznie na posy. To nie chodzi o flejmowanie tylko zmiane strategii sojuszu. Zmienily sie wam priorytety, zmienila sie polityka, zmienily sie uklady. Coven moze i jest inne, ale fc sie nie zmienili przez te pare miesiecy ktore gbt bylo w coven. Tyle.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Colonel w Styczeń 24, 2009, 14:49:04 ---hamem
--- Koniec cytatu ---
Chamem ;)
Voulture:
Skąd wiesz, że nie miał na mysli szynki?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej