Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Przemysł
Doom:
Jakiś bug. Czasem tez tak mam tyle ze dotyczyło to pojedynczych egzemplarzy z parti po kilkadziesiąt stocków różnych gratów. Nie reprocesowałem jeszcze nic od Incarny a możliwe że coś tam zrypali w tym temacie. U mnie taki item żeby sie odbazić wymagał reloga :/
Goomich:
To możesz poszukać tych itemków meta 0, które nie są meta 0. :)
DECKARD CAIN:
Witam mam kłopot z 6 misja na Indrustry
Mianowicie chodzi o to ze dostalem jakiąś kopie czegoś i mam tego zrobic 20 a jak rozumiem z tej jednej kopi moge wykonać tylko dwie sztuki... Co mam zrobić zeby wykonać ich 20? Mój angielski jest na takim poziomie ze nie wiem co robić. Domyślam się ze da sie jakoś tego nauczyć na pamieć ale jakiej opcji bym nie prubował zawsze pisze ze nie można copiowac, badać itp kopi
I przepraszam ze to tu wklepałem, teraz juz wiem ze to powinno być w TNQ
ManganMan:
Masz wyprodukować 20x Cap Booster, a nie kopiowiać czy inventować blueprinta. Wbijasz do Science & Industry, szukasz zakładki z liniami produkcyjnymi. Bierzesz ten z Now, płacisz trochę ponad 1000 ISK, podajesz blueprinta, upewniasz się że masz wymagane materiały i potwierdzasz. Czekasz parę minut na zakładce Jobs i jak będzie Ready to bierzesz Deliver i jedziesz z towarem do Agenta. Wiem bo w tej chwili mam 10 misję z produkcją Bantama :P
PS: Jeszcze to przerobię, bo zapomniałem nazw paru buttonów ;)
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
SokoleOko:
Znasz niemiecki albo rosyjski? Są dostępne wersje klienta w tych językach. Polskiej lokalizacji nie będzie jeszcze przez lata.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej