Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Przemysł

<< < (16/25) > >>

naye666:
2 opcje sprawdz w assets po lewej stronie tak szary 6scioscian :p lub po prostu kup na markecie

Katamaran:
Już mam swój egzemplarz, dzięki wielkie naye666 :) Gra jest rewelacyjna, aż dziwię się sobie że dopiero teraz zainteresowałem się tym tytułem. Masa rzeczy do ogarnięcia przede mną ale już zauważyłem, że gra jest warta swojej ceny.

Dagorian:
Na jakich stacjach opłaca się przerabiać śmieci z ratów , wiem że potrzeba mieć dobry standing który już mam bo robię misje dla jednej frakcji i nie place podatku przy mieleniu. Ale podobno jest jeszcze jakichś współczynnik który sprawia że na niektórych stacjach nie opłaca się przerabiać przedmiotów na surowce.

Goomich:
Stacje mają bazową mielarkę. najwięcej jest takich, które mają 50%, ale jest trochę takich, które mają tylko 30, czy 35%. Na tych też da się wyciągnąć perfekta, ale trzeba więcej skillować/zainwestować w implanta H60.

Tloluvin:

--- Cytat: Dagorian w Czerwiec 10, 2011, 17:38:22 ---Na jakich stacjach opłaca się przerabiać śmieci z ratów , wiem że potrzeba mieć dobry standing który już mam bo robię misje dla jednej frakcji i nie place podatku przy mieleniu. Ale podobno jest jeszcze jakichś współczynnik który sprawia że na niektórych stacjach nie opłaca się przerabiać przedmiotów na surowce.

--- Koniec cytatu ---

Standing to podatek
Scrapmetal i bazowa efektywnosc stacji odpowiadaja za straty przy mieleniu

Tu - http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Reprocessing - jest to ladnie opisane

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej