Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - rasy i tworzenie postaci

<< < (6/41) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Nowi gracze powinni być usatysfakcjonowani zmianami w EVE.
--- Koniec cytatu ---
Nowi gracze będą co najwyżej usatysfakcjonowani grą :P, skąd niby mają wiedzieć jak było wcześniej? ;)

NeX:
  Wprowadzałem już kilka osób do gry w EVE pomagając im od zera, więc to mój punkt widzenia na to co oferuje EVE n00bom na dzisiaj  :)

Sammani:
warto zwrocic uwage, ze bonus do speeda jest niby do 1,6mln, ale poki go nie przekroczymy kazdy zaczety skill sie skilluje 2x szybciej. Oznacza to, ze jak komus konczy sie ten bonus moze odpalic dluuuuuuuuuuugiego skilla, ktory bedzie sie robil 2x szybciej. Podstawa to nie moze go zatrzymac jak juz przekroczy bariere.

garnoo:
Chcialbym sie dowiedziec czy ktores rasy (czy jakies czczegolne ustawienia rasy) maja jakies specjalne predyspozycje jako tank, dps/DD (jakkolwiek to sie nazywa w eve) itp.

czy poszczegolne ustawienia rasy (bloodline itp) maja jakis wplyw na sama rozgrywke poza innymi skillami na poczatku oraz miejscem startowym?

wiem ze na start maja takie same atrybuty, ale chcialbym sie dowiedziec jak to pozniej sie przedstaia z ich sprzetem (statkami i/lun wyposarzeniem)...

Skeer:
Rasy mają obecnie podłoże jedynie RPGowe. Wybierasz tą, której avatar Ci się podoba i jedziesz. Każdy może skillować wszystko - nie ma więc przeszkód, żeby zrobić np jakiegoś cool z wyglądu Minmatara i skillować mu amarrskie statki  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej