Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvE czyli problemy z npcami

<< < (26/30) > >>

bartr:
mialem na mysli dps (damage per second)

sc0rp:

--- Cytat: bartr w Wrzesień 28, 2010, 11:28:50 ---mialem na mysli dps (damage per second)

--- Koniec cytatu ---

to mona ci dobrze odpisal blastery maja najwyzszy dps w grze, a najwieksza alphe ma artyleria

bartr:
CZy mozna kupic na markecie statki ktore sie dostaje za LP?. Bo bije z kumplami w caldari, a latam minimaterem wiec stakow za LP pod swoje skille raczej nie kupie. CZy jak bede mial odpowiednia ilosc
LP i kupie jakis caldari statek bede go mogl przedac albo wymienic za statek ktory sie dostaje za LP u minimatarow? I czy statki za LP sa warte zachodu?

Doom:
Na markecie faction shipów kupić nie można. Na kontraktach jak najbardziej. Cena zależna jest od popularnosci modelu ale zazwyczaj to przedział między 300 a 700kk.

Odradzam tez robienie błedu i wyciąganie z lp stora statku cięższego niż fregata cruzer w ostateczności. Przelicznik isk <> lp jest strasznie nie korzystny w tym wypadku.

bartr:
Bo mam mozliwoasc taka gram tym minimater bo kilka lat temu gralem ta postacia i nabilem juz na nim 3.6mln skill pointa mam tez caldari i mam 1.8mln skill pointa. Czy oplaca mi sie zmieniac postac(cofnac sie) aby miec staki z frakcji?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej