Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Tutorial
Zahar:
Jeju, jak włączyć podpowiedzi Agenta w samouczku? Zrobiłem military i 8 misji w indstr. Od mniej więcej 5 misji military cały czas nie mam tych podpowiedzi i robiłem to metodą prób i błędów (i korzystając z normalnego toturiala)... Teraz mam misje od agenta explr. są tam zadania ze skanowania. Doszedłem do tej ze znalezieniem dok. ale nst nie mogę przejść. Po opuszczeniu bazy, skanuje i znajduje mi te 2 anomalie w których juz byłem... Bez tych podpowiedzi nie wiem jak i co mam robic dalej.
Zaznaczam że nie chodzi mi o włączenie samego toturiala skanowania- ten się włącza- Nie mam podpowiedzi misji od agentów.
Zahar:
Dobra, poradziłem sobie dzięki kanałowi noob... Z tutorialem jest tak, ze jeżeli włączy się sam po zaakceptowaniu misji, a potem z jakis przyczyn (wylogowanie czy restart kompa np) chcemy tą misje kontynuowac to niestety tych podpowiedzi juz nie będzie i chyba nie da się ich włączyć. Przynajmniej ja nie wiem jak... Jeżeli ktoś jeszcze będzie miał problemy z samouczkiem skanowania to polecam np. to: http://www.youtube.com/watch?v=heYfTA00Idg&feature=related
Kultysta:
Pytanie nooba - czy ma znaczenie w ktorej school zaliczam misje od agentow? mam na mysli ten podzial sience and tech, war, etc. czy moze to zupelnie bez roznicy gdzie gdyz wszedzie są takie same questy i nagrody?
(jesli temat juz byl gdzies poruszany to przepraszam ale az tyle to mi sie nie chce czytac... wiem wiem jestem zouym uzytkownikiem)
Doom:
Noob korpów jest kilka (minimum 3 na rasę), ale tutki we wszystkich są te same. (ewentualnie na tych bojowych raty mogą być różne)
Commander:
Pewnie nie dam rady w to grać. Stopień komplikacji tej gry mnie przeraża. Ale jeszcze popróbuje. Utknąłem w samouczku na misji treningu skila "Sheld Operation". Jak zrozumiałem mam ten skil wytrenować jeden poziom wyżej. Pisze w podpowiedzi, że mam tego skila szukać w "Engineering". Tylko że tam nie ma tego skila. Jak go znaleźć? Może trzeba gdzieś otworzyć jakieś ukryte okno. Ale nic nie znajduję. Wytrenowałem engineering na 5 poziom czekając cały tydzień. Myślałem, że może to wystarczy, ale nie mogę przejść dalej bo w samouczku wciąż pisze wytrenuj "Sheld Operation".
=============================================================================
Nie da się niczego zyskać nieuczciwością. Nieuczciwy straci potrójnie przez to co w sposób nieprawy uzyskał. ( Zasady prawa karmy ).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej