Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Tutorial
Schark:
Witam.
Sprawdź czy nie dostałeś tego skillbooka, żeby się go nauczyć. Jeżeli nie to kup po prostu w markecie i się naucz.
Dux:
Nie masz wszystkich skili "załadowanych" od początku na postać. Skile, których brakuje musisz sobie zakupić na markecie (częśc jest dostępna tez w LP store, cześć wypada na jakiś lokacjach). Przy robieniu samouczka pewnie też już Ci parę skili wypadło. W trakcie robienia samouczka agenci dają księżki ze skilami. Nie wiem czy przypadkiem też nie ten, którego masz wyskilować. Popatrz w assetsach czy go masz. Jak nie masz to pewnie zostanie Ci market -> zakładka skills -> engineering -> shield operation
KingPopiel:
Witam wszystkich.Podobno nie ma głupich pytań ale zaciąłem się na misji z tutoriala:magnetometric site scanning.Fruwam sobie po okolicy,znajduję te ćwiczebne kontenery,w których najwyraźniej nic nie ma.Co robię źle?Na statku mam oczywiście analyzer i salvager.
Doom:
traktowałeś kontenery salvagerem i analizerem jednosczesnie??
Jonas:
Co rozumiesz przez "latam sobie po okolicy"? Site magneto trzeba wyskanować probami w systemie wskazanym przez agenta. Po wleceniu będziesz miał wiszący w przestrzeni kontener (dwa chyba nawet, jeżeli mnie pamięć nie myli). Wybierasz sobie jeden i otwierasz go analyzerem lub salvagerem (każdy kontener innym modułem). W kontenerze będzie Proof od Discovery: magnetometric. Wystarczy otworzyć jeden kontener, w każdym jest to samo, a do ukończenia misji potrzebujesz tylko jeden itemek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej