Eve Online > Dyskusje ogólne
Stealth bombers
sneer:
jedno ale ...
zaraz wszystko będzie latać w cloaku ....
a to chyba bez sensu ...
Greyer:
Już i tak wszystko lata w cloaku. A przynajmniej cloakuje jak wpada gang przeciwnika ;-)
F3d4jk1n:
--- Cytat: Greyerlander w Styczeń 26, 2009, 12:51:52 ---Już i tak wszystko lata w cloaku. A przynajmniej cloakuje jak wpada gang przeciwnika ;-)
--- Koniec cytatu ---
Tia, tak właśnie udało się mnie zgankować ostatnio - bo ja głupi połakomiłem się na samotnego Tristrana...
Stoi se kolo na gejcie i nic nie robi... no to orbita 25km drony... i... onyx (5km), rapier(25km), kitsune (35km) decloak... no to ja cloak... i chodu... niestety Onyx pilot miał farta na maksa i rozpędem z MWD poleciał tak, że mnie odkrył, zanim się zorientowałem że lecimy w podobną stronę to był 3km ode mnie i pozamiatane...
P.S. Oj chciałoby się cov-ops cloak na SB. :D
Ezachiel:
CCP wprowadziło spore penalty na rakiety ogółnie przez wieczny whine ... kurde, zabieraja caldari wszystko czym caldari moze wlaczyc, jak nie nerf ECM to nerf rakiet ... za chwile otwwoża w caldari space sklepy sportowe i bedą sprzedawać bejsbole z ceryfikatem concordy w wersji specjalnej dla caldari ... bo nic innego nie bedzie dostepne dla caldari ...
no gdyby stelth bombers posiadaly pewne ... hmm .. zalety .. bomby kosztowaly 10% tego co teraz .... i byly bardziej efektywne ... moze by SB mialy znaczenie, obecnie to raczej statki dla pasjonatow niestety ... miekkie bolki z praktycznie zerowym tankiem .. ot taka klasa statkow wprowadzona przez CCP na zasadzie ... zrobmy cos i dajmy m ... a moze uda sie cos z tym zrobic ... no i zrobili ... znerfili SB nerfem missili, znerfili fitowaniem bo po zamontowaniu 3 x cruiser launcher praktycznie nei ma PG na nic wiecej ... i mamy frejke z anty bs missilami o sygnaturze kruza z tankiem shuttla ... ;D
F3d4jk1n:
chyba ci się pg z cpu pomyliło....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej